Iphone 12 Satılıp A56 Alınır mı?

telefonunu takasa verebilrisin hepsiburada ek ödeme ile size kaç lira ödedigine bakın telefonunuza
sanırım zararda çıkarım telefona 12100 değer biçip çıkarıyorlar fiyattan sahibindende ölüsünü 16-17 ye rahat satarım

sanırım zararda çıkarım telefona 12100 değer biçip çıkarıyorlar fiyattan sahibindende ölüsünü 16-17 ye rahat satarım
Ek destekle mi 12 bin eğer öyle ise çok düşük

ek takas desteği olmadan biçtiği fiyattır bu

ek takas desteği olmadan biçtiği fiyattır bu
hocam ek takas desteği nasıl olucak bilmiyorum ben alacağım telefona geldim a56 eskiyi yenile diye bir seçenek çıktı bana soruları sordu eski cihazın 12210 tl dedi bu durumdada a56 11389 TL ye düştü

Elimde iPhone 12 128 beyaz var pili 83. Pili ve ısınmalardan dolayı 20.000 küsüre satmayı düşünüyorum. Samsung bir cihaza geçesim var A56, keşke imkanlar elverseydi s serisine baksaydım fakat sattığım fiyata maksimum 2-3 bin ekleyebilirim. Benim için pil çok önemli ve ısınma problemi ortadan kalkmalı şuan iPhone 12 o kadar ısınıyor ki bazen whatsapptan atıyor, bazen video çekiminde 1. dakikadan sonra ekran donuyor, kayıt duruyor çok sinir bozucu. oyun oynamıyorum biraz video çeken fotoğraf çeken birisiyim ama çokta kaliteli olması önemli değil benim için sizce A56 mı almalıyım?
pilden kaynakli ısınmalar degiştir yoluna devam et

Elimde iPhone 12 128 beyaz var pili 83. Pili ve ısınmalardan dolayı 20.000 küsüre satmayı düşünüyorum. Samsung bir cihaza geçesim var A56, keşke imkanlar elverseydi s serisine baksaydım fakat sattığım fiyata maksimum 2-3 bin ekleyebilirim. Benim için pil çok önemli ve ısınma problemi ortadan kalkmalı şuan iPhone 12 o kadar ısınıyor ki bazen whatsapptan atıyor, bazen video çekiminde 1. dakikadan sonra ekran donuyor, kayıt duruyor çok sinir bozucu. oyun oynamıyorum biraz video çeken fotoğraf çeken birisiyim ama çokta kaliteli olması önemli değil benim için sizce A56 mı almalıyım?
Kamera önemliyse değmez. Ama hız performans uzun ömürlülük dersen a56 ezer geçer. (Arka kamerada a56 12 ye göre gayet iyi fakat ön kamera iphone daha iyi. Biri 120hz biri 60hz kullan bir daha 60hz telefon kullanamazsın.

bana şuan kanıtlarla gel :) ikinci el piyasası bir malın ne kadar satıldığının kanıtıdır ayrıca :)
Dostum buraya prim bodrolarımı atamam o dönem çalıştığım firma üstünden sattığım cihaz kıyaslamasını duysan yorum yapmazsın daha

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,094
Üyeler
196,892
Son üye
W3xynN
Geri