🔥İndirim Enermax Liqmaxflo 420mm Sıvı Soğutma 3.000 ₺

o kasaya ön tarafa takılabiliyormuş tercih edilir mi bilmiyorum
Zaten altta 3 fan var, önden sıcak girse bile sorun olmaz bence.

alttan yukarıya dengeli olur zaten, üste takınca ısınan hava yükseleceği için daha kötü olur. ayrıca daha ucuz 420lik kasa bilmiyorum, en azından nzxt ayrıca.

Arctic ile aynı. Radyatör kalınlığı, fan yaprak sayısı, verdiği performans bire bir aynı. 360 Arctic 2 kullandım, 420 Liqmaxflo kullandım. Neredeyse her şeyiyle aynı. O yüzden bu fiyata bu performans alınır kesinlikle.
Hocam Arctic LF II ile III arasında aktif soğutmada ciddi fark var. Ek olarak III pro versiyonunda daha yüksek hava akışı ve daha yüksek statik basınç ile geliyor. Nasıl bire bir aynı olabilir ki? İrdelemiyorum yada eleştirmiyorum meraktan soruyorum.

aero cool d501a kasaya sığarmı 420 lik olanı ön panel için 3x140 lık fan takılıyor gösteriyor ama radyatör olarak desteklemiyor diyor sığar mı

Yedek 420mm çekmemek için kendimi zor tutuyorum , kasada da arctic 420mm varken de bilemedim :kekw:

Hocam Arctic LF II ile III arasında aktif soğutmada ciddi fark var. Ek olarak III pro versiyonunda daha yüksek hava akışı ve daha yüksek statik basınç ile geliyor. Nasıl bire bir aynı olabilir ki? İrdelemiyorum yada eleştirmiyorum meraktan soruyorum.

Ciddi fark yok. 3-5 derece var yok. Her şeyiyle aynı dememdeki sebep de tek sıcaklık olarak değil hem hocam. Fan, radyatör vs dahil. Yeni üretim, işlemci üzerindeki fan da RGB vs gibi yenilikler var 3'de.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,863
Üyeler
196,834
Son üye
wartunemmerr
Geri