Bütçen çıkıyorsa kesinlikle plus modeli daha mantıklı hocam.a9 ve a9 plus diyecektim pardon
Bütçen çıkıyorsa kesinlikle plus modeli daha mantıklı hocam.a9 ve a9 plus diyecektim pardon
Yüzeyi daha kaliteli Mouse un switchleri daha kaliteli bataryası daha uzun ömürlü sensörü daha gelişmiş aradaki fark bu 300tl fark için fazlasıyla iyia9 ve a9 plus diyecektim pardon
Yani çok şükür ben bir sıkıntı yaşamadım fakat her marka gibi bu siteninde arada bir sıkıntıları çıkıyor.iadede ne gibi zorluk var ?
Kral Bende g305 daha önce kullandım pil ömrü filan baya uzun doğru ama adam fps oyunları oynayacağı için g305 biraz sakat daha önce kullandım 90-100 gram ağırlığındaDiğerlerini bilmem ama G305 ömürlük bir mouse 4 senedir kullanıyorum banamısın demedi. Sadece switchlerini değiştirme ihtiyacı duydum çift tıklama yapmıştı geçen sene o yüzden. Şarjlı pil ile kullanıyorum. 3 ayda anca pili bitiyor.
Valorantta immoya kadar çıktım bu mouse ile. Tamamen alışkanlık meselesi.Kral Bende g305 daha önce kullandım pil ömrü filan baya uzun doğru ama adam fps oyunları oynayacağı için g305 biraz sakat daha önce kullandım 90-100 gram ağırlığında
Tabi oda doğru sen ağır mouse la Yüksek dpi yüksek sense alışıksın muhtemelen bende mouse um hafif olduğu için düşük dpi düşük sense alışığım bide mouse un tutuş tarzlarıda var arkadaş ona göre alırsa çok daha iyi olurValorantta immoya kadar çıktım bu mouse ile. Tamamen alışkanlık meselesi.