Logıtech G305 mi Attack Shark X3 Mü Atk Dragonfly A9 Mu?

Diğerlerini bilmem ama G305 ömürlük bir mouse 4 senedir kullanıyorum banamısın demedi. Sadece switchlerini değiştirme ihtiyacı duydum çift tıklama yapmıştı geçen sene o yüzden. Şarjlı pil ile kullanıyorum. 3 ayda anca pili bitiyor.

Diğerlerini bilmem ama G305 ömürlük bir mouse 4 senedir kullanıyorum banamısın demedi. Sadece switchlerini değiştirme ihtiyacı duydum çift tıklama yapmıştı geçen sene o yüzden. Şarjlı pil ile kullanıyorum. 3 ayda anca pili bitiyor.
Kral Bende g305 daha önce kullandım pil ömrü filan baya uzun doğru ama adam fps oyunları oynayacağı için g305 biraz sakat daha önce kullandım 90-100 gram ağırlığında

Kral Bende g305 daha önce kullandım pil ömrü filan baya uzun doğru ama adam fps oyunları oynayacağı için g305 biraz sakat daha önce kullandım 90-100 gram ağırlığında
Valorantta immoya kadar çıktım bu mouse ile. Tamamen alışkanlık meselesi.

Valorantta immoya kadar çıktım bu mouse ile. Tamamen alışkanlık meselesi.
Tabi oda doğru sen ağır mouse la Yüksek dpi yüksek sense alışıksın muhtemelen bende mouse um hafif olduğu için düşük dpi düşük sense alışığım bide mouse un tutuş tarzlarıda var arkadaş ona göre alırsa çok daha iyi olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,954
Üyeler
196,862
Son üye
mercedesmandalina
Geri