Sistem Bitti Önerileriniz İçin Çok ama Çok Teşekkür Ederim.

Bu dual kit ramler fabrikada birlikte test ediliyormuş falan filan diye bir şeyler duydum geçmişte. Teker teker alınıp birlikte kullanılan single kit ramler aynı model olsa bile tamamen uyumlu olmama şansı varmış sanırım
Hocam sen ramlerin anakart ile uyumsuzluğundan bahsediyorsun galiba anakart firmaları bazı ram markalarını alıp aldığı ramleri anakart üstünde test ediyor bundan bahsediyorsunuz galiba

Hocam sen ramlerin anakart ile uyumsuzluğundan bahsediyorsun galiba anakart firmaları bazı ram markalarını alıp aldığı ramleri anakart üstünde test ediyor bundan bahsediyorsunuz galiba
öyle bir şey ilk defa duydum ramlerin kendisinden bahsediyorum

hocam 1 dakika önce başkasının tam tersini dediğini gördüm bu X3D chiplerinde 6000mhz cl30 olmazsa olmaz falan bu iş hayırdır açıklayabilir misiniz bana
Ağzı olan konuşuyor, çok fazla aldanma derim onlara. Aşağıdaki videonun dakika 19’dan sonrasına bakabilirsin. İşlemci farklı ama çalışma prensibi aynı

Ekler

• IMG_0626.webp
    IMG_0626.webp
    97.7 KB · Hit: 7
  • Beğen
Reaksiyonlar: rker
Ağzı olan konuşuyor, çok fazla aldanma derim onlara. Aşağıdaki videonun dakika 19’dan sonrasına bakabilirsin. İşlemci farklı ama çalışma prensibi aynı

Hocam benim ramlerin çalışmama durumundan bahsediyor arkadaş ama tam anlayamadım
benim ramlerim şunlar

Hocam ramlerin kendisi niye çalıştırmasın ben orayı halen anlamadım ama
Çalışır çalışmasına da belki expo falan tam çalışmayabilir. Bildiğim kadarıyla bu risk şu an çok az dert etmeye gerek yok biraz öylesine söyledim diyelim

o zaman 9700x yerine 7800x3d alınıp aradaki fark piyasadaki en leş ram alınarak çıkarılabilir mi 😂

Yok bir sorun olacağını sanmıyorum.

Anakart ve işlemciyle ilgili bir tavsiye vereyim. Anakarta işlemciyi takmadan (flash bios ile) bios update etmen daha iyi olur. Sapphire anakartlarında sabıkalı Asrock biosu kullanıyor ne olur ne olmaz
Sabıkalı bios ilk defa duydum hocam :D

o zaman 9700x yerine 7800x3d alınıp aradaki fark piyasadaki en leş ram alınarak çıkarılabilir mi 😂
Dudak uçuklatan bir fiyat farkı kalmadı artık iki işlemci arasında ama yavaş bir ram kitinin olduğu veya tek kanal kullandığın bir senaryoda 7800x3d 9700x’e göre çok önde oyun performansı olarak

Geri