İbrahimonder
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
Yazdığımı okudun mu?Burdaki rgb takamadım eski anakarta beyaz girişti Burdaki girişe girmiyor anlamadım ama bunla alakalı değildir diye düşünüyorum
Yaptım malesef yine gelmediDrm ışığı yanıyorsa tabi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Aynen dram yanıyor ramlerin yerini değiş %90 açılır
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Başıma geldi çünkü
Allah Allah bütün güç girişlerini kontrol ettin mi hocam dram Ram ile alakalı bir durum 4 kanal var sanırım bir de ramleri tek tek dene her bir kanal da biliyorum uğraştırıcı ama başka çaremiz pek yok gibiYaptım malesef yine gelmedi
Diğer bilgisayarımda olan ddr5 taktım şuan ve açıldı. Ama ramlar arızalı değil eminim yeniler çünkü uyumsuzmu acaba bunları nasıl bağlarımAllah Allah bütün güç girişlerini kontrol ettin mi hocam dram Ram ile alakalı bir durum 4 kanal var sanırım bir de ramleri tek tek dene her bir kanal da biliyorum uğraştırıcı ama başka çaremiz pek yok gibi
açıldıysa şuan uyumsuzluk filan değil sistem kendini tanıyor ekran gelmemesi normalDiğer bilgisayarımda olan ddr5 taktım şuan ve açıldı. Ama ramlar arızalı değil eminim yeniler çünkü uyumsuzmu acaba bunları nasıl bağlarım
3 pin orası işte hocam elini korkak alıştırma bas biraz kırmadanEski ramleri taktım biraz durdum açıldı şuan teşekkür ederim herkese. Tek bir sorunum kaldı bu rgb kablosunu nasıl takacağım. Eski anakartta add gen diye yazan beyaz soketti iyi oturuyordu. Burdaki argb girişine oturmuyor.
bios güncelle sonra tekrar dene a1 b1 köprüsü dene sonra olmazsa a2 b2 köprüsünü deneDiğer bilgisayarımda olan ddr5 taktım şuan ve açıldı. Ama ramlar arızalı değil eminim yeniler çünkü uyumsuzmu acaba bunları nasıl bağlarım