RTX 5060 mı 3080 Ti mı?

Kanka dersen ki 40k bütçem var 2 nci el ürünlere açığım sana on numara bir sistem toplarım kabul edersen
Hocam 40k ya ikinci el sistem almama taraftarıyım ya burda 3080 ti li sistemin 30k olması beni düşündürdü
İkinci el 7500F/4070-7800XT sistem kovala 40K'ya daha iyi bir alternatif bulamazsın.
Bu saatten sonra 30 serisi sadece kelepirden alım satım için alınır.
4070 Li OEM paketler piyasaya çıkıyormu hocam

Hocam 40k ya ikinci el sistem almama taraftarıyım ya burda 3080 ti li sistemin 30k olması beni düşündürdü

Dostum 2 nci elden sistem toplamak çok mantıklı Bana güven zaten ürünlerin sağlık durumları vesaire yazmıyorssa ilanda yada kötüyse hiç toplamam bana güvenebilirsin 2nci el konusunda bu sitede birsürü kişiye yardım ettim

3080 ti li sistemin 30k olması beni düşündürdü
O karttan 3070 performansı alacaksın zaten işlemciden dolayı.
Artık yoklar, ikinci el 1 sene garantili ayarında bulursun tertemiz baş ağrısız kullanırsın.
Sıfır düşünürüm dersen 5060 al geç fps'ler fake bile olsa hiç yoktan tatmin eder.

Hiç güncel oyunlar oynadınızmı son çıkan oyunlardan oynadıysan performansı nasıl?
5700x işlemci var cs de low yüksek ayarda 250-350 arası
RDR2 de 2K YÜKSEK AYARDA 130 FPS alıyorum çoğu oyunda 2k yüksekte sorunsuz akıcı oynuyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

5700x işlemci var cs de low yüksek ayarda 250-350 arası
RDR2 de 2K YÜKSEK AYARDA 130 FPS alıyorum çoğu oyunda 2k yüksekte sorunsuz akıcı oynuyorum
Ben ilk aldığımda vramler 100 dereceyi geçiyordu termal ped değişimi yaptım araştırarak mm olarak bölgelerinde değişiklik gösteriyor 84 e düştü şuan gayet iyi

O karttan 3070 performansı alacaksın zaten işlemciden dolayı.

Artık yoklar, ikinci el 1 sene garantili ayarında bulursun tertemiz baş ağrısız kullanırsın.
Sıfır düşünürüm dersen 5060 al geç fps'ler fake bile olsa hiç yoktan tatmin eder.
Sanırım dediğnizi yapacam biraz bakınırım sistemlere bulamazsam düzgün bişey 5060 lı sistem alırım
Dostum 2 nci elden sistem toplamak çok mantıklı Bana güven zaten ürünlerin sağlık durumları vesaire yazmıyorssa ilanda yada kötüyse hiç toplamam bana güvenebilirsin 2nci el konusunda bu sitede birsürü kişiye yardım ettim
Hocam 2. el sisteme 40k vermek yerine 0 garantili sisteme 40k vermek daha cazip geliyor yinede sizde haklısınız 40k ya 2. elden sıfıra göre çok daha iyi sistem toplanır ama garantisi falan olmuyor

Sanırım dediğnizi yapacam biraz bakınırım sistemlere bulamazsam düzgün bişey 5060 lı sistem alırım

Hocam 2. el sisteme 40k vermek yerine 0 garantili sisteme 40k vermek daha cazip geliyor yinede sizde haklısınız 40k ya 2. elden sıfıra göre çok daha iyi sistem toplanır ama garantisi falan olmuyor
Üstat sen bana şunu de Sen istiyormusun istemiyormusun ben mümkünse garantisi devam eden ürün bulucam

Yok be hocam ama sağolun yinede teklifiniz için
Rica ederim Ama Eğer donanım bilgin var ise rtx 5060 sistemler ve ürünler İncehesap gaming gecesinde 2-3bin tl indirime girebiliyor belki o indirimleri toplayıp daha iyi bi sistem toplayabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,963
Üyeler
196,863
Son üye
LegolasCastro
Geri