Twitch-Kick ve Tiktok Hangisinde Yayın Açmak Mantıklı

yahyabatu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
397
merhaba corona zamanından beri twitchte yayınlar açıyordum ufak da olsa bir kitlem vardı 2 senedir çok salmış durumdayım tekrardan yayın açmak istiyorum bu zamanda twitch baya bitik bir hale gelmişken hangi platformda yayın açmak daha mantıklı sizce ve neden

tiktok küfür vs tarzı olaylarda sıkıntı çıkarıyormus olur arada ağızdan kaçar eder patlarız orda kick en iyisi gibi gözüküyor
Twitch + Kick aynı anda yapılabilir, Tiktok'u hiç bilmiyorum kullanmadığım için.

Twitch + Kick aynı anda yapılabilir, Tiktok'u hiç bilmiyorum kullanmadığım için.
700 download 110 civarıda upload alıyorum bir de bilgisayarım i7 11800h + rtx 3060 yayını ekran kartından mı işlemciden mi vermem daha iyi olur sizce

700 download 110 civarıda upload alıyorum bir de bilgisayarım i7 11800h + rtx 3060 yayını ekran kartından mı işlemciden mi vermem daha iyi olur sizce

Multistream düşünürseniz restream üzerinden verebilirsiniz yayını böylece iki farklı kanaldan upload yapmak zorunda kalmazsınız. Yayını ise ekran kartı üzerinden vermeniz bence şart. RTX ekran kartlarının içinde sırf encoding amaçlı özel bir yonga bulunuyor. Nvenc olarak geçiyor ismi. Bu birim oyun performansınızı etkilemeden yayın yapmanıza olanak tanıyor. Haliyle ekran kartından yapmanız gerekli diye düşünüyorum.

bir kaç aydır kickte oyun kaydı tutalım diye yayın açıyorum herhangi bir kitlem olmadığı için kendi kendimize sadece kayıt tutmuş oluyoruz. kitlen varsa kick, yoksa tiktok + youtube olabilir gibi duruyor

bir kaç aydır kickte oyun kaydı tutalım diye yayın açıyorum herhangi bir kitlem olmadığı için kendi kendimize sadece kayıt tutmuş oluyoruz. kitlen varsa kick, yoksa tiktok + youtube olabilir gibi duruyor
YouTube hiç aklıma gelmemişti bakicam ona da

Geri