İlk Defa İçin Banka Kartı Önerisi

hyperflow

80+
Reaksiyon skoru
33
Merhaba bir hafta içinde 18 yaşıma gireceğim ve ilk defa banka kartı çıkarmak istiyorum. Ancak çok fazla seçenek olduğu için hangi bankayı seçeceğime karar veremedim. Bu yüzden sizlere danışmak istedim. Hangi bankayı önerirsiniz?
Ben ilk kartım için, havale ve EFT ücretlerinin ücretsiz olması nedeniyle Enpara'yı düşünüyorum. Fakat telefonumda NFC özelliği yok. Bu yüzden başvuru ve kart çıkarma sürecinin nasıl ilerleyeceğini bilmiyorum. Siz ne yapmamı önerirsiniz?

enpara ve ziraat 1 tane devlet bankası hesabınız olsun

enpara en iyisidir. yıllardır kullanıp pişman olan görmedim.

Enpara en iyi seçenek gibi hem Havale/EFT ücretsiz hem de;

1780497768636.webp

1780497780883.webp

1780497789243.webp

1780497804505.webp

vb. indirimler mevcut.

enpara yeni üyeliğe kodla 1k hediye parası da var şu an iletişim kurarsanız yardımcı olurum

Merhaba bir hafta içinde 18 yaşıma gireceğim ve ilk defa banka kartı çıkarmak istiyorum. Ancak çok fazla seçenek olduğu için hangi bankayı seçeceğime karar veremedim. Bu yüzden sizlere danışmak istedim. Hangi bankayı önerirsiniz?
Ben ilk kartım için, havale ve EFT ücretlerinin ücretsiz olması nedeniyle Enpara'yı düşünüyorum. Fakat telefonumda NFC özelliği yok. Bu yüzden başvuru ve kart çıkarma sürecinin nasıl ilerleyeceğini bilmiyorum. Siz ne yapmamı önerirsiniz?
Kuveyttürk’te güzeldir. İşlem ücreti olmayan güzel bir banka 18 e girdiğimde bu bankayı tercih ettim 6 yıldır hiç bir sorun yaşamadım.

Bende enpara düşünüyorum telefonumda NFC yok hesap açma süreci nasıl işliyor
NFC olan bir cihaz vardır çevrende onunla açarsın en kötü.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam duruma göre değişiyor benim bildiğim. Çoğu banka o durumda şubeden başvuru yapın diyor. Bazıları görüntülü görüşme ile başvuru alıyor.
Enpara önce NFC sonra görüntülü görüşme yapıyordu en son hesap açmak için. NFC yoksa ne yaparlar bilmiyorum illa çözümü vardır da eş dosttan telefon ödünç almak daha kolay bence 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,165
Üyeler
196,905
Son üye
Emrecolakk55
Geri