Yardım Apple Watch 9 Demo Modunu Kapatamıyorum

bende benzeri durumdayım şuan sanırım sıfırlama vs yapamıyorum kapatamıyorum kaldım ortada watch 10
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şuan arkadaşın attığı videoyu denedim 2-3 kere denedikten sonra anca heralde sıfırlamaya başladı güncel olarak ekranda Demo güncellemelesi sürüyor, lütfen bekleyin diyor

Aslında demo ürünlerde firma izni olmadan satış yasak genel olarak ta ona kimse uymuyor galiba
vatana gittim apple logolu arkadaşa denk geldim fark etmeden ona da sordum o da diyor ki ben bilmiyorum xdd

bende benzeri durumdayım şuan sanırım sıfırlama vs yapamıyorum kapatamıyorum kaldım ortada watch 10

şuan arkadaşın attığı videoyu denedim 2-3 kere denedikten sonra anca heralde sıfırlamaya başladı güncel olarak ekranda Demo güncellemelesi sürüyor, lütfen bekleyin diyor

vatana gittim apple logolu arkadaşa denk geldim fark etmeden ona da sordum o da diyor ki ben bilmiyorum xdd
yaptı mı işlemi

hocam bende parola kismi kapali direk giremjom sende acikmi abi

hocam bende parola kismi kapali direk giremjom sende acikmi abi
açık sorun yok bende parola kısmına tıklamicaksın parolaya 3 kere 2 parmağınla dokunucaksın

Güncelleme

demo modunu kaldırdım şuan çalışıyor sorun yok sadece güncelleme istiyor bende telefonumu güncellemek istemiyom açıkcası şuanki sürümden memnunum onu atlatmanın bi yolunu bulmaya çalışıyorum

açık sorun yok bende parola kısmına tıklamicaksın parolaya 3 kere 2 parmağınla dokunucaksın
şuan demo modu kapattınız mı ona göre siparişi geçeceğim benim watch se geçen ekranı kırıldı yaptırmak çok tuzlu onun yerine yenisini alırım

şuan demo modu kapattınız mı ona göre siparişi geçeceğim benim watch se geçen ekranı kırıldı yaptırmak çok tuzlu onun yerine yenisini alırım
kapattım diye düşünüyorum her şeye erişimim var videodakinin benzeri işlemleri gördüm sadece eşleştirmedim şuan telefonu

watch da sadece se kalmış tekrar se almaya gerek yok elimdekini yaptırırım

İlk sıfırlama yapmadan önce tüm her şeye erişim yoktu sonrasında demoyu sıfırladım her şeye erişimim geldi bir daha kapandı açıldı daire tamamlandı ve şimdi erişim için eşleştirme istiyor şuan bu ekrandayım arkadaşlar

1780508471315.webp

watch da sadece se kalmış tekrar se almaya gerek yok elimdekini yaptırırım
eşleştirme için ios 26 istiyor ben 17 kullanıyorum bunu atlatmanın bir yöntemi vs var mı? Bilgin var mı bu konuda veya geri dönebilir miyim sonradan ios 17ye

İlk sıfırlama yapmadan önce tüm her şeye erişim yoktu sonrasında demoyu sıfırladım her şeye erişimim geldi bir daha kapandı açıldı daire tamamlandı ve şimdi erişim için eşleştirme istiyor şuan bu ekrandayım arkadaşlar

Alıntıyı görüntüle

eşleştirme için ios 26 istiyor ben 17 kullanıyorum bunu atlatmanın bir yöntemi vs var mı? Bilgin var mı bu konuda veya geri dönebilir miyim sonradan ios 17ye
telefon apple degil bozuk benim napsam .d watch 9 cellular esim filan bisi olmuyor mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,916
Üyeler
196,852
Son üye
Yusufk09
Geri