DrequanN
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 487
ürünü takip ediyorum en son kuponla 32k ya düşüyordu şimdi 29.9k alacaklar alsın şuan güncel olarak 37k isterseniz bekleyin bu yıl 26k yı görmüş ama iner mi bilemedim
o nasılmış hocam3 hafta önce vatandan 20 bine aldım 3 taksitle. Elden aldım internetten yoktu gidip alana vardı indirim.
birebir aynı modelmi birde aldığınız yere özel açılış için vs mi acaba3 hafta önce vatandan 20 bine aldım 3 taksitle. Elden aldım internetten yoktu gidip alana vardı indirim.
Şu an yok demi stok vatanda3 hafta önce vatandan 20 bine aldım 3 taksitle. Elden aldım internetten yoktu gidip alana vardı indirim.
Vatanda stok eritme kampanyası gibi bi kampanya vardı. Çorum’da 1 tane varmış gittim aldım. Hatta şu stanley termoslar falan 1000 liraya düşmüştü o zaman işteo nasılmış hocam
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
birebir aynı modelmi birde aldığınız yere özel açılış için vs mi acaba
bitmiştir vatanın sitesinde 37-38kŞu an yok demi stok vatanda
hatırladım o zaman benim burada yoktu hocam hayırlı olsunVatanda stok eritme kampanyası gibi bi kampanya vardı. Çorum’da 1 tane varmış gittim aldım. Hatta şu stanley termoslar falan 1000 liraya düşmüştü o zaman işte
Yok hocam şuan bitti o. Akakçe falan göstermez onları. Forumda konusu açılmıştı ordan görüp almıştım .Şu an yok demi stok vatanda
O kampanya zamanı bir ekran kartı vardı. Piyasanın epey altında fiyatı vardı. Onun da tek stoğu Çorum mağaza idi. Şans işteVatanda stok eritme kampanyası gibi bi kampanya vardı. Çorum’da 1 tane varmış gittim aldım. Hatta şu stanley termoslar falan 1000 liraya düşmüştü o zaman işte
Neydi acaba görsem alırdım burdan birine verirdik aynı paraya.O kampanya zamanı bir ekran kartı vardı. Piyasanın epey altında fiyatı vardı. Onun da tek stoğu Çorum mağaza idi. Şans işte