Öneri Ryzen 5 5600x İçin Hava Soğutma Önerisi

Phantom alalım madem , eyvallah reisim.
Aynen öyle yap. Yüksek bir ihtimalle senin de bende olduğu gibi eğer anakartın mATX ise soğutucun anakart büyüklüğünde olur. RAMlerin üstü tamamen kapanıyor haberin olsun, kasaya içeriden baktığını düşününce RAMlerin üstüne çarpacak olan sağ taraftaki fanı hafif tepeli tak. Soğutma performansı olarak ahım şahım bir şey değiştiğini sanmıyorum hatta görüntü kirliliği dahi olmadı desem yeridir.

image.webp

Aynen öyle yap. Yüksek bir ihtimalle senin de bende olduğu gibi eğer anakartın mATX ise soğutucun anakart büyüklüğünde olur. RAMlerin üstü tamamen kapanıyor haberin olsun, kasaya içeriden baktığını düşününce RAMlerin üstüne çarpacak olan sağ taraftaki fanı hafif tepeli tak. Soğutma performansı olarak ahım şahım bir şey değiştiğini sanmıyorum hatta görüntü kirliliği dahi olmadı desem yeridir.

Alıntıyı görüntüle
Güzel görünüyor. Tamamdır , yorumun için teşekkür ederim brom
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Montajı basit mi hocam acaba ?

Güzel görünüyor. Tamamdır , yorumun için teşekkür ederim brom
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Montajı basit mi hocam acaba ?
Yani bence basit. Ben ilk Assassin Spirit'i montajlarken 5 dakika video izleyip halletmiştim. Phantom'u direkt taktım geçtim. Eğer bir şeyler karışmazsa 15-20 dakika sürer. Bu arada içinden çıkan termal macun baya baya katı, şaşırma. Sen biraz içine sıkıp sonra direkt ızgara kısmını üstüne koyup soğutucuyu vidala. Macun kendi kendine yayılır.

Yani bence basit. Ben ilk Assassin Spirit'i montajlarken 5 dakika video izleyip halletmiştim. Phantom'u direkt taktım geçtim. Eğer bir şeyler karışmazsa 15-20 dakika sürer. Bu arada içinden çıkan termal macun baya baya katı, şaşırma. Sen biraz içine sıkıp sonra direkt ızgara kısmını üstüne koyup soğutucuyu vidala. Macun kendi kendine yayılır.
Hocam selam , ürün geldi montajlamasını gerçekleştirdim. Macun katıydı dediğiniz gibi bezelye büyüklüğünde 4 köşe ve 1 ortaya sürdüm. Fanlar biraz RAM'e sürtüyordu , bir tık yukarı aldım. Şuan gayet güzel çalışıyor, 10 DK Cinebench R23 testi yaptım , 59,4 dereceyi geçmedi. Süper ürün gerçekten. Stok fanla 82leri görüyordu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,064
Üyeler
196,883
Son üye
Emir202033
Geri