mouse smailwolf rs8 (mouse dan değil denedim) sistem rx580 8gb 16gb ddr4 rammouse ne sistem ne
atlmama mı yapıyor mouse ?mouse smailwolf rs8 (mouse dan değil denedim) sistem rx580 8gb 16gb ddr4 ram
Ryzen 5 5500
Hayır oyundayken kalite düşüyor çok gıcık bişey misal ultra ayarlardan sanki en düşüğe geçiyor anlık ve her oyundaatlmama mı yapıyor mouse ?
Hayır kimse anlamamış hareket edince oluyor fsr la alakalı fln dediler gram ilgisi yokSorunun mousetan olduğuna emin misin? Başka bir mousela denermisin.
amd uygulamasından amd boostu kapat amd software denMasum hareket ettirdiği anda oyunlarda sürekli bir keskinlik artıyor kalite resmen 1080 Pden 720 P’nin biraz altına düşüyor
Uyumluluk ayarı falan dediler denedim olmadı Fps oyunlarına çok can sıkıyor yardım eder misiniz
kapalıylen yapıyor zatenamd uygulamasından amd boostu kapat amd software den Alıntıyı görüntüle
pencereli tam ekran deneyebilirsin yazılımsal gibi görünüyor sorunkapalıylen yapıyor zaten
Olmadıpencereli tam ekran deneyebilirsin yazılımsal gibi görünüyor sorun
sadece 1 oyunda mi oluyor . hareket bulanıklığı falan mi acaba üstüne film grenide aciksa kötü gözüküyor böyleMasum hareket ettirdiği anda oyunlarda sürekli bir keskinlik artıyor kalite resmen 1080 Pden 720 P’nin biraz altına düşüyor
Uyumluluk ayarı falan dediler denedim olmadı Fps oyunlarına çok can sıkıyor yardım eder misiniz