arkadaşlar bugün bilgisayarı açtığımda ram ışıkları hariç hiç bir ışık yanmıyor (kasa fanları + su soğutma). ama fanların hepsi çalışıyor. ve bundan mütevellit anakartın üstündeki cpu ışığıda devamlı yanıyor ancak bilgisayar normal şekilde çalışıyor. bilgisayarın çalışmasında hiç bir sıkıntı yok (İnternet gezinme, oyun vs...) bios da güncelledim. kasa fan ledleri ayrı soket, sıvı soğutmanın ledleri ayrı soket. ikisinide anakarttan söktüm led soketlerini ama cpu ışığı halen sabit yanıyor. biosu gülcelledim. pili söktüm 15 dkk sonra taktım. led soketleri söktüm denedim. fiziksel ve yazılımsal herşeyi yaptım sanırım. bir şey değişmedi. led ışıkların yanmaması (sadece ram yanıyor) ve cpu ışığının yanmasının bir bağlantısı var ama anlayamadım.
(anakart gigabyte b850 eagle wifi6) böyle bir sorun yaşayan oldu mu yada bilgisi olan var mı?
resimdeki soru işareti olan yerde kasa fanı ve su soğutucunun ledlerinin ayarlarını gösteren iconda yok olmuş. sadece ram var.
(anakart gigabyte b850 eagle wifi6) böyle bir sorun yaşayan oldu mu yada bilgisi olan var mı?
resimdeki soru işareti olan yerde kasa fanı ve su soğutucunun ledlerinin ayarlarını gösteren iconda yok olmuş. sadece ram var.