30 Tablet Fiyatından Daha Uygun Geliyor .kan testine bakıp kullanman daha doğru ama ben uyumak için magnezyum alıyorum ocean mag extra vitamin olarakta https://www.amazon.com.tr/dp/B07K5FP8PB?ref_=ppx_hzsearch_conn_dt_b_fed_asin_title_1
Solgar Çok Güçlü Bir Tercih Ama Pahalı .Uyku kalitesi için magnezyum biglisinat al hocam. Solgar tavsiye ederim bende cidden etkisi olmuştu plaseboda olabilir ama sanki daha dinlenmiş uyanıyordum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ben 1 2 ay kullandım günde 4 5 Litre su içiyorum. Az da su içsen çokta içsen 1 veya 2 tur sarı işiyorsun hocam kaçarı yok onun çok önemli değil zaten. C vitamininin fazlası çıkıyor.
Beslenme Düzenin Varsa İhtiyaç Duymazsınki Hocam ZatenŞu anda natures supreme markası moda. Ben flava kullanıyorum. Zma olarak da bigjoy. Yeme içme düzeni bozuksa bir şeye yaramaz hiçbiri. Beslenme düzeninin etkisi çok daha fazla.
linke girince 470tl oluyor ve yorumlarda satıcı 1 adet yollamış demişler ayrıca vitamin ve kozmetik ürünlerini amazon/hepsiburada satıcılı olarak almaya çalışıyorum sahtesi çok var hepsiburadada özellikle bu ürünlerin30 Tablet Fiyatından Daha Uygun Geliyor .
Solgar Çok Güçlü Bir Tercih Ama Pahalı .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Beslenme Düzenin Varsa İhtiyaç Duymazsınki Hocam Zaten![]()