Yardım 9700x Çok Isınıyor Ne Yapmalıyım ?

Ne yaptın kral çözdün mü sıcaklık problemini, değerler gerçekten yüksek.

pompa sıkıntılıdır önceden böyle bir problem yoksa, olurda çözemezsen ve bütçen yoksa undervolt yap
Undervolt ile kullanıyorum şuanda
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ne yaptın kral çözdün mü sıcaklık problemini, değerler gerçekten yüksek.
Şuanlık çözemedim kral ya bugun r23 testi yaptım yukarıda var ss i sorun devam ediyo soğutmuyo yükteyken

Normalde yükte 75 derece görüyodum en çok iki gündür 90 ı geçiyo oyun oynarken veya test ederken

Şuanlık çözemedim kral ya bugun r23 testi yaptım yukarıda var ss i sorun devam ediyo soğutmuyo yükteyken

Normalde yükte 75 derece görüyodum en çok iki gündür 90 ı geçiyo oyun oynarken veya test ederken
KANKA tüm mesajları okumadım ama pompa hızın %100 de mi

hocam bende 7800x3d undervolt yapılı rs 240mm var ben 75i zorla görüyorum bu ısınan işlemciyle

merak etme tek değilsin :D 7950x var soğutamıyorum 170w TDP'si var . Eco mode geçeceğim gibi bende yeni işlemci alana kadar.

Çözüm bulamadım maalesef

Fanlar standartta pompa full hali böyle
Anakartında eco mode özelliği vardır ben Gigabyte 105W kullanıyorum mecbur , 7000 serisi ısınıyor bide 7950x gibi 170 TDP ile mecbur eco mode da kullanmaya başladım bu yaz . 360 mm sıvı soğutma ve Phantom spirit denedim fark olmadı yine de.

Fifa'da o monitörde 505 fps maşallah havalar ısınınca sattığım 9700x sapıttı bu 65waat dalgası tam satış hikayesi gibi anakart pbo açmayıp ne yapacağım o kadar parayı bir işlemciye bayılıp da 7800x3'den daha fazla ısındığı gerçek. Cs2'de 80 derecelerin altına inemedim güçlü thermal macun ve thermalright phantom spirit çift fan ile çok ama çok ısınan bir işlemci

Anakart ve kasa modelin nedir? Ayrıca 105W TDP modunda buz gibi çalışmasını beklemeyin.

Anakart ve kasa modelin nedir? Ayrıca 105W TDP modunda buz gibi çalışmasını beklemeyin.
Buz gibi beklentim yok soğutucu arızalanmadan önce 70 derecelerde geziyordu maksimum anakartım colorful b650m v14 white modeli kasamda aerocool d501a beyaz rengi

Fifa'da o monitörde 505 fps maşallah havalar ısınınca sattığım 9700x sapıttı bu 65waat dalgası tam satış hikayesi gibi anakart pbo açmayıp ne yapacağım o kadar parayı bir işlemciye bayılıp da 7800x3'den daha fazla ısındığı gerçek. Cs2'de 80 derecelerin altına inemedim güçlü thermal macun ve thermalright phantom spirit çift fan ile çok ama çok ısınan bir işlemci
Monitör geçici hocam 😅 kullandığım serviste

İşlemici normal değeri olan 65W TDP'ye alarak kullanın, aksi halde 420MM soğutmayla da soğutamazsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,315
Üyeler
196,926
Son üye
EmX0
Geri