maliasik
80+
- Reaksiyon skoru
- 127
Bunu ben de duydum adamlar köle yapmış ürünleri alıyorlarmışMerakımdan soruyorum bu tür indirimlerde bot kurup indirimden direkt alanlar oluyormuş doğru mu
Bunu ben de duydum adamlar köle yapmış ürünleri alıyorlarmışMerakımdan soruyorum bu tür indirimlerde bot kurup indirimden direkt alanlar oluyormuş doğru mu
Şunu alıp sonra iptal etmeye çalışmıştım, kargoya verildi diye iptal etmemişler. Kargocu da bırakıp gitmiş kapı önüne. Açmadan iade etsem sorun olur mu ya da açsam sorun olur mu durumunu merak etmiyor da değilimAlınır mı?
İki türlü de iade olur.Şunu alıp sonra iptal etmeye çalışmıştım, kargoya verildi diye iptal etmemişler. Kargocu da bırakıp gitmiş kapı önüne. Açmadan iade etsem sorun olur mu ya da açsam sorun olur mu durumunu merak etmiyor da değilim![]()
bu ekran kartı konuyu ilk kez gördüğümden beri var hocamGigabyte ANAKART AMD AM5 ATX X870 GAMING WIFI6 : Amazon.com.tr
Gigabyte ANAKART AMD AM5 ATX X870 GAMING WIFI6 : Amazon.com.trwww.amazon.com.tr
x870 İkinci El Ürün Satın Al: 7.989,15 TL
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
PNY GEFORCE RTX® 4080 16GB XLR8 Gaming VERTO Overclocked Edition Ekran Kartı, VCG408016TFXXPB1 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
PNY GEFORCE RTX® 4080 16GB XLR8 Gaming VERTO Overclocked Edition Ekran Kartı, VCG408016TFXXPB1 : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
4080 İkinci El Ürün Satın Al: 61.182,47 TL
Aç, tak dene kullan birkaç gün sonra iade et. 30 gün süren varŞunu alıp sonra iptal etmeye çalışmıştım, kargoya verildi diye iptal etmemişler. Kargocu da bırakıp gitmiş kapı önüne. Açmadan iade etsem sorun olur mu ya da açsam sorun olur mu durumunu merak etmiyor da değilim![]()
Var var telelgram kanllarında görüyorum ayrıca benim gördüğüm ürün yayınlanalı 2 dakika olmuş olmamış bile ve ürün yok ortada bu bot olayları genelde tablet telefonlarda görüyorum benim denk geldiğim en azından çünkü sıfıra yakın hatta sıfır cihaz bazen %50 ye yakın fiyat düşüyor al sata gidiyor büyük ihtimalle bu göreüğüm bot olmaması brnce imkansız yaniBunu ben de duydum adamlar köle yapmış ürünleri alıyorlarmış
konudakilerin yarısının kölesi var zatenBunu ben de duydum adamlar köle yapmış ürünleri alıyorlarmış
Telegram botu hariç nir yöntem yok sanırım. Telegram kanalları var amazon depo için. O kanallarda olan biri varsa paylaşırsa girip haber alabilirsin.Beyler depoyu nasıl takip ediyorsunuz? Bildirim alma gibi bir durum var mı?