1000-2000 TL Arasında Blue Switch Mekanik Klavye %65-%75

SsLitch

80+
Reaksiyon skoru
3
Arkadaşlar çok anlamadığım için sormak gereksiniminde bulundum, fps oyunlarında etkili olabilecek ve aşırı rahatsız etmeyecek olursa çok sevinirim beyaz olursa ekstra iyi olur ayritetten 'blueforce Titan Rgb Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi Red Switch Q TR' klavyesine bakıyordum ve stokları bitmiş buna benzer olursa çok iyi olur şimdiden teşekkür ederim.

hocam bende böyle bir konu açmıştım https://forum.donanimarsivi.com/kon...araya-deger-mi-baska-oneriniz-var-mi.1230331/ buradaki klavyelerin çoğu ingilizce ben türkçe bakıyordum ve en sonunda gameraider k1 he modelini seçtim istersen sende bak et 3-5 cm ddaha kısa olucak diye bence f tuşlarından vazgeçmene gerek yok illaki bir yerlerde işine yarar
hocam öncelikle teşekkür ederim ve klavyen için hayırlı olsun gerçekten güzel seçim tasarım çok hoşuma gitti ama bütçemi aşıyor belki aceleci davranmayıp biraz daha para biriktirip önerdiğinizi alırım yine bir bakınacağım teşekkürler öneri için

hocam öncelikle teşekkür ederim ve klavyen için hayırlı olsun gerçekten güzel seçim tasarım çok hoşuma gitti ama bütçemi aşıyor belki aceleci davranmayıp biraz daha para biriktirip önerdiğinizi alırım yine bir bakınacağım teşekkürler öneri için
rica ederim ne demek bence azıcık daha dişini sık ve güzel bir şey al gerisini sana bırakıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,041
Üyeler
196,879
Son üye
jeagereren
Geri