Merhaba Kasamı Acil Olarak Satmak İstiyorum

Yok sağlam troll ciddiye alma sadece ekran kartının piyasası bile 10k hatta seninkinin modeli 12-13k ama 25k civarı gerçekci rakam olur acelen varsa 27k dan koyup 25k ya vermeyi deneyebilirsin.
Dost ne trolü internetteki eski stok fiyatlarına bakarak karar veremezsiniz :D 2080 satılan elinde kalan eski depo ürünleri fiyatları yoktur bile tıkladığın anda tükendi ya da stokta yok ibarelerini görürsün :D O kasa max 15 eder zorlasan 16 kimse gidip 2. elden 2080 alıyım 30 k veririm demez ben sana 30k ya bu sistemin iki katı performanslı ddr4 9060xt li sistem toplarım :D

bu sistem 15-20 den yukarı gitmez gitmemeli. Alıcı olsam 35k nakit bu sisteme vereceğime giderim taksitli 60' a sistem alırım. B

yok 50k :D sen kaça topladıysan topladın bize ne millet ederini yazmış sana.

Yok sağlam troll ciddiye alma sadece ekran kartının piyasası bile 10k hatta seninkinin modeli 12-13k ama 25k civarı gerçekci rakam olur acelen varsa 27k dan koyup 25k ya vermeyi deneyebilirsin.
Acıksası o fiyatlara 3080 bulmak bile mümkün. 25K civarı okey gibi hızlı satmak isteniyorsa

30K`ya hemen satman zor, hızlı satış in 25K tepe.

12-13k dediğiniz kartı. 11k dan beri fiyat düşürüyorum. Asus Rog 2080 süper. Zaten sarı siteye kanıp 11k dan açmam hataydı. Şuan 9,5k da. Bakalım kaç liradan sahibine kavuşacak.

Ne güzel öldürmüşsün parçala fiyatlarını gene 26k çıkmış 25k civarına hızlı satılması lazım
Genel olarak fiyatlandırmasını başarılı ve realist buldum.

15k ölü fiyat olur ama bu sisteme fiyat da 22kyı geçmez. Ben de geçenlerde 2.el sistem topladim ve güncel de sistemleri takip ediyorum ederi 20k ama sen 25ten koy pazarlık payı vardır yaz dene şansını

25 eder. 15 eder yazanlara bakma.. sarı sitede mesaj atınca 100 lira için olay çıkarıyorlar, bunlar bedavacı.

Ben 25e 2080 almam, 5060lı sistemler ikinci elde düşüyor bu fiyatlara zaman zaman. Yani sen istersen 50ye topla ya da sana 30 eder 40 eder desinler 10 yıllık karta bu paraları vermek mantıklı değil. Hızlı satılmasını istiyorsan düşüreceksin fiyatı. Acelen yoksa beklesin elbet bulursun bir enayi. ha bu 25 eder diyenler alsınlar o zaman senden 25e

Bu sistem 20k ederi var fazlası alan olmaz gibi

İlana kesinlikle "acil" gibi şeyler yazma. Tepene binerler. Letgo'dan dene şansını. Her ilan ücret karşılığı. Ne kadar çok ilan, o kadar çok masraf.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,293
Üyeler
196,926
Son üye
airixs
Geri