300-350 Arası Araç Önerisi

Xpertronic

80+ Silver
Reaksiyon skoru
825
fiyat aralığım bu genç işi alınabilecek araç ne var bu fiyatlarda arabalardan hiç anlamıyorum o yüzden yardım istiyorum bilgili arkadaşlardan punto baktım hoşuma gidiyor ama bu fiyatlarda hangi modeli hangi km alınır alınca uzun bir süre binerim satma niyetinde değilim uzun bir süre

Efsane kasa corolla satalım özelden yazın :)

ne kadar çıkmam lazım ve hangi model km dikkat etmem lazım
hocam şimdi eski arabalarda istediğin kadar bütçeyi arttır illaki sorunlu oluyor 15 senelik bir arabada 250k km artık normal. önce alacağınız araca tam olarak karar verin ihtiyaçlarınıza uyuyor mu diye ondan sonra aracı internette iyice araştırın tutulan sorunsuz motoru hangisi diye sonra alacağınız kasanın en yüksek modeline bakın km tabi yaşına göre ortalama olsun uçuk 450-500k km olmasın. eğer araç kriterlerinize uyuyorsa kazası büyük hasarı yoksa ilanda ondan sonra asıl iş araç başında anlayan birinin kontrolüne kalıyor en azından ekspertize gitmeden önce ekspere sokmaya değer bir araç mı kontrol etsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu arada punto diyince benim aklıma direkt 2010 model olan kasa geldi. bunun alt kasası bütçenize uygunmuş

1.4 benzın lpg punto al gec. parcaları bakımı cok ucuz :)

Punto temizini bulamazsın o paraya, Peugeot 206 bulunabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,340
Üyeler
196,937
Son üye
Bora123TR
Geri