Öneri Elimdeki Monitörü Yükseltmeye Değer mi ?

CycL0ne

80+
Reaksiyon skoru
134
Şuanda elimde asus VG249Q (pivot) ips 144hz 1ms monitör mevcut laptop ile birlikte kullanıyorum laptop modeli hp victus 16 s-1011nt ortalama elimdeki monitörü satıp buna geçmeyi planlıyorum ortalama 3-4 bin tl masrafım olur sizce bu monitöre geçmeye değer mi bir de normal windows arayüzünden laptop üzerinden hdmiden 240hz çıkış alabilir miyim yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Laptopın resmi sitesiinden kontrol edin. Hdmi 2.0 desteği varsa 1440p 240 hz alabilirsiniz.

Peki sizce geçmek mantıklı mı 4060 ekran kartı mevcut sonuçta oyunlarda sorun yaratır mı ? veya 1080p scale etsem görüntü nasıl olur

Peki sizce geçmek mantıklı mı 4060 ekran kartı mevcut sonuçta oyunlarda sorun yaratır mı ? veya 1080p scale etsem görüntü nasıl olur
Counter strike, lol, valorant gibi oyunlar harici 2 k da 144 fps i çoğu oyunda geçemeyeceğinizi düşünüyorum. Sadece bu tür oyunlar için istiyorsanız düşünülebilir ancak yüksek bütçeli oyunlarıda oynayacaksanız monitörü tam performans kullanamayacaksınız hatta 2 k olduğundan fps dahada düşeceği için 144 fps bile alamayabilirsiniz.

AAA çok fazla oynayan biri değilim zaten oynasam bile dlss 3 ile frame genaration mevcut biraz daha günlük kullanım için düşünüyorum özellik bakımıından baktığımızda bu monitörden diğerine 3-4 bin tl fark ile geçmek sizce mantıklı mı ?

Aynı monitörün pivot olmayan curved modelini kullanıyorum. 1080p için gayet yeterli bir monitör, illa ben çok rekabetçi oyun oynuyorum ve yüksek hz almam gerekiyor demiyorsan boşa para harcamaya gerek yok bence.

2K monitöre geçmek film vs. keyifli olur diye düşündüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,588
Üyeler
197,000
Son üye
seind
Geri