Hayırlı olsun, mekanik klavye kullanmış mıydınız onun gibi mi hissiyatı? Manyetik ile mekaniğin kullanımdaki farkını merak ediyorum daben begendim.kaliteli duruyor .basma hissiyatı cok ıyı.2
Hayırlı olsun, mekanik klavye kullanmış mıydınız onun gibi mi hissiyatı? Manyetik ile mekaniğin kullanımdaki farkını merak ediyorum daben begendim.kaliteli duruyor .basma hissiyatı cok ıyı.2
indirimli veya indirimsiz sonuçta satın alanların ürünleri gonderiliyor delinin biri kuyuya taş atınca o kuyu kirlenecek hali yokKargoya verildi yaziyor ancak gonderi numarasi gelmedi.Muhtemelen oglene dogru kargoya verip guncellerler, sms'de gelmedi ayrica. Ins. herkesin aldiklari sorunsuz sikintisiz tez gelir.
Indirimde olmadigi surece alisveris yapmamak lazim bu siteden.
8e gerek yok boşuna işlemcinin yorarsinBenim klavyede geldi. Gayet güzel. Basım hissiyatı gayet iyi. Alan arkadaşlar 8000hz hızı aktif edebildiniz mi ? Bu klavyede 8k destek yazıyordu.
manyetik hic kullanmadiysan al kardeşim basım hissiyatı lokum gibi manyetiklerinArkadaşlar şuan elimde ATK A87PRO VAR ALMAYA DEGERMİ.
Basım hissiyatı nasıl taşların boyutu nasıl
hocam sistemi pek umursamıyolar sanırım da iptal edebiliyorsan edip GANKSENİNLE koduyla 250 tl indirim kazanıyorsun dene istersenBen dün sabah sipariş verdim ama halen böyle gelen giden yok. Whatsapp ulaşılamıyor mail attım dün ona da dönen olmadı.
Hocam indirimli aldım zaten kod yazdım. 1600 e geldihocam sistemi pek umursamıyolar sanırım da iptal edebiliyorsan edip GANKSENİNLE koduyla 250 tl indirim kazanıyorsun dene istersen
anladım hocam fiyat 1800 küsür gözükünce haber edeyim istedimHocam indirimli aldım zaten kod yazdım. 1600 e geldi