Unlost Eco Hazır Sistem İçin İlk Değişmem Gereken Parça Hangisi?

Reaksiyon skoru
2
https://www.amazon.com.tr/UNLOST-75...b5f3d6487c2a59cd6c0b90a&qid=1780657235&sr=8-1

Normalde laptop kullanıcısıyım ancak artık kasa kullanmak istiyorum taksit avantajı ile bu sistemi aldım (UNLOST ECO -AMD RYZEN 7500F-GIGABYTE GeForce RTX 5060 EAGLE OC ICE 8GB-GIGABYTE B650M S2H-16GB-500GB SSD -OEM PAKET) ancak ana hedefim bu hazır sistemin üzerine inşa etmek ilk değişmem gereken parça ne olmalı? daha çok fiyat performans şeyler aramaktayım öneriniz de varsa ürünler hakkında yazarsanız sevinirim

Ekler

• Opera Anlık görüntü_2026-06-05_140342_www.amazon.com.tr.webp
    Opera Anlık görüntü_2026-06-05_140342_www.amazon.com.tr.webp
    58.5 KB · Hit: 11
inşa etmek derken kasayı nasıl bir seviyeye çıkarmayı planlıyorsun? şuan görünen en mantıklı hareket öncelikle 16gb vramli bi ekran kartı ile değişmen gibi duruyor.

inşa etmek derken kasayı nasıl bir seviyeye çıkarmayı planlıyorsun? şuan görünen en mantıklı hareket öncelikle 16gb vramli bi ekran kartı ile değişmen gibi duruyor.
kasayı öncelikle 2k ve üzeri oynamak için ayrıca varsa büyük problemlerini ortadan kaldırmak için parçalarını değiştirmek istiyorum ancak bu kasanın problemlerini tam olarak bilmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2k oynayacaksanız 8 gb VRAM yeterli olmaz
en az 16 olması mı gerekli

kasayı öncelikle 2k ve üzeri oynamak için ayrıca varsa büyük problemlerini ortadan kaldırmak için parçalarını değiştirmek istiyorum ancak bu kasanın problemlerini tam olarak bilmiyorum
büyük bi problem yok. 2kda oynamak için dediğim gibi ekran kartını 16gb 5060ti yada 9060xt ile değiştirebilirsin sıfır ve en uygun olarak. o şekilde vram hatası yemeden her oyunu 2kda rahatlıkla oynayabilirsin. ama kasayı hala almadıysan aldıktan sonra direkt upgrade etmek fiyat açısından pahalıya gelebilir o yüzden mümkünse upgrade yerine direkt 16 vramli kasa al uğraşma al satla falan.

büyük bi problem yok. 2kda oynamak için dediğim gibi ekran kartını 16gb 5060ti yada 9060xt ile değiştirebilirsin sıfır ve en uygun olarak. o şekilde vram hatası yemeden her oyunu 2kda rahatlıkla oynayabilirsin. ama kasayı hala almadıysan aldıktan sonra direkt upgrade etmek fiyat açısından pahalıya gelebilir o yüzden mümkünse upgrade yerine direkt 16 vramli kasa al uğraşma al satla falan.
kasayı aldım taksit avantajlı istediğim gibi bir kasa bulamadım fiyat olarak en uygunu buydu benim için bir kaç daha düşük fiyatlı sistem buldum ama onlarda da eksikler olduğu söylendi önerin varsa hazır kasa olarak link bırakırsan bakabilirim yardım için teşekür ederim

kasayı aldım taksit avantajlı istediğim gibi bir kasa bulamadım fiyat olarak en uygunu buydu benim için bir kaç daha düşük fiyatlı sistem buldum ama onlarda da eksikler olduğu söylendi önerin varsa hazır kasa olarak link bırakırsan bakabilirim yardım için teşekür ederim
şuanki fiyatlarda yine hiç uygun değil. zaten kasayı aldıysan tekrar kasa almana gerek yok indirim kovalayarak almak istediğin ekran kartını alman yeterli. baştan almak istersen 16vramli düzgün kasalar 55-60ı bulur ki bence değmez.

Geri