Bu 2. El Sistem Alınır mı?

Reaksiyon skoru
10
Bütçe
30000
Arkadaşlar bu 2.el sistem alınır mı? Alırsam furmark harici başka hangi kontrolleri yapmalıyım?
12769.webp

Arkadaşlar bu 2.el sistem alınır mı? Alırsam furmark harici başka hangi kontrolleri yapmalıyım?
26 27k edeceği maksimum ramler için memtest86 sonucunu iste ssdlerin sağlığı için harddisk sentinelden fotoğraf iste işlemci içinde occtden cpu testine sok anakart için portları kontrol etsen yeter sanırım benim ilk aldığım ikinci el hazır sistemde anakartın ses girişleri çalışmıyodu

2 TB SSD hatrına 25K verilir.

26 27k edeceği maksimum ramler için memtest86 sonucunu iste ssdlerin sağlığı için harddisk sentinelden fotoğraf iste işlemci içinde occtden cpu testine sok anakart için portları kontrol etsen yeter sanırım benim ilk aldığım ikinci el hazır sistemde anakartın ses girişleri çalışmıyodu
Yorumun çok yardımı dokundu teşekkürler. Ben 4060 var diye iyi fiyat sanıyordum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2 TB SSD hatrına 25K verilir.
Anladım teşekkürler. Ben iyi fiyat sanıyordum

25e alınabilir üstü fazla
Peki 35-40 bin bandında önerebileceğin 0 sistem var mı acaba?

Yorumun çok yardımı dokundu teşekkürler. Ben 4060 var diye iyi fiyat sanıyordum.

Anladım teşekkürler. Ben iyi fiyat sanıyordum

Peki 35-40 bin bandında önerebileceğin 0 sistem var mı acaba?
0 pek sistem yok şuanlık f/p

0 pek sistem yok şuanlık f/p
41e alınabilir piyasa da bu sistem var
bi de incehesapta bu sistem

bunlar çok f/p değil hocam ekran kartı konusunda b650m olan sistem yine nazaran biraz daha makul a620 anakart için bu paralar saçma 52-55k arasında geçenki gibi peşin fiyatına 6 taksit b650 16 gb 9060xt 7500f combosu denk geliyordu ve psu biraz daha kaliteliydi o yüzden şuan o aralıkta 0 sistem almak mantıklı değil arkadaşın attığı sistemde de laf ettiğim konu birazda ekran kartı vramı 8 çok yetersiz güncelde forza 6 15 vrame yaklaşıyor extreme ayarlarda o işlemci extreme ayarları kaldıracak işlemcide ekran kartında osuruyor biraz sistem

incehesaptaki 39k 3 saniye durunca 42700 oluyor :kekw:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,685
Üyeler
197,530
Son üye
erendkr