9700x 10.999 TL İtopya

aldım ve tam bugün itibariyle sistem toplamaya başladım bugün gaming gecesinde daha ucuz görmezsem hepsiburadadan 9 taksit 9070xt satın alacağım hadi bakalım hayırlısı. Muhtemelen 5 6 ayda bitireceğim sistemi umarım da pişman olmam amd tercih ettiğim için

Son düzenleme:
Yine 9700x - 7800x3d kavgasına dönecek konu

Ne saçma bir site, F5 atıyorum fiyat yükseliyor, F5 atıyorum fiyat düşüyor mağazalarda diyor. Kime ne tutturursam mantığı mı bu nedir?

aldım ve tam bugün itibariyle sistem toplamaya başladım bugün gaming gecesinde daha ucuz görmezsem hepsiburadadan 9 taksit 9070xt satın alacağım hadi bakalım hayırlısı. Muhtemelen 5 6 ayda bitireceğim sistemi umarım da pişman olmam amd tercih ettiğim için
Hbden 9 taksit hertürlü daha avantajlı

• Beğen
Reaksiyonlar: kevx
FPS oyunları oynamiyorsaniz 7800x3d yerine daha mantıklı.
Render almayan için her türlü x3d daha mantıklı. Render alanda zaten amd almasın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yine 9700x - 7800x3d kavgasına dönecek konu
Kavgalık bir durum yok her türlü 7800x3d daha mantıklı. Yani forumdaki bilgili hiçkimse x3d ile 9700x arasında 2k fark varken 9700x önermez X3D önerir. Render farkı var sadece fakat render yapan adamda ikisinide almaz zaten gider 270k falan alır. X3D çok ısınıyor denmişte kule tipi peerless soğutuyor yani ekstra gidipte sıvı soğutma almıyorsunuz.

Render almayan için her türlü x3d daha mantıklı. Render alanda zaten amd almasın.

Kavgalık bir durum yok her türlü 7800x3d daha mantıklı. Yani forumdaki bilgili hiçkimse x3d ile 9700x arasında 2k fark varken 9700x önermez X3D önerir. Render farkı var sadece fakat render yapan adamda ikisinide almaz zaten gider 270k falan alır. X3D çok ısınıyor denmişte kule tipi peerless soğutuyor yani ekstra gidipte sıvı soğutma almıyorsunuz.
o da yalan hocam ne ısınması cpu nun makslara yükseldiği oyunlarda bile kuleyle 71 gördüm max daha şimdiye kadar.

1780668296797.webp
indirim bitmiş iyi ki alabildim.. Ama telefon numaram itopyada yoktu yeni ekledim özellikle istememesi şaşırttı kargocu arayıp bulabilecek mi beni

7800x3d çok wat çekiyor birde çok ısınıyor 7900 o kadar güçte çekmiyor o kadar ısınmıyorda o yüzden dedim 9700x te fazla ısınıyor
7800x3dnin çok ısındığı falan yok. Tek fanlı Phantom Spirit ile 65 dereceyi görmüyor bile. 9700x e kıyasla daha sıcak.

İndirim tekrardan aktif arkadaşlar. Konuyu yükseltmek için yazıyorum.

Fiyatları aynı olsa bile ben 9700x tercih ederdim.
Evet abartmanın da bir sınırı var gibi artık😂

Katılıyorum

7800x3d çok wat çekiyor birde çok ısınıyor 7900 o kadar güçte çekmiyor o kadar ısınmıyorda o yüzden dedim 9700x te fazla ısınıyor
çok watt çekmiyor ama ısınıyor ama soğutması zor da değil ayrıca 9700x , 7800x3d'den daha fazla güç çekiyor

7800X3D'den daha sıcak çalışıyor bu işlemci. Performansı güzel, tercih edilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,588
Üyeler
197,000
Son üye
seind
Geri