Wraithesports Rezilliği

2 yıl önce Wraith'den satın aldığım VXE R1 Wireless Mouse birden bozuldu. Clickler çalışıyor fakat hareket etmiyordu. Cihaz 2 yıl boyunca masadan ayrılmadı, tornavida değmedi, sıvıyla teması olmadı. Yaklaşık 1 ay kadar bilgisayara geçmemiştim, bilgisayara geçtiğimde mouse'ı hareket ettirdim ve mouse takıldı. 1 ay boyunca masayı kimse kullanmadığı için sıvıyla bir temas gerçekleşmedi. Wrath'in desteği(!) ile iletişime geçtim, mouse'ı göndermemi söylediler. Bugün de verdikleri cevap bu, şaka gibi :D Alıntıyı görüntüle

Şimdi sizlere 2 sorum var;

1. Ürünün açılıp vidalarının değiştiğini söylemişler fakat ürün hiçbir şekilde açılmadı. O zaman bana sıfır diye yolladıkları mouse açılıp tamir gören bir mouse'du. Bu yüzden dava açabilir miyim?
2. Mouse tavsiyesi yapabilir misiniz?
teknik servisteki arkadaşların gözleri ürüne bakmıyor olabilir.
şu sıvı temasının görselini istesene

Mecbur alıyoruz yoksa çöpler Apnx v1 kasa aldım kasada hasar var rahatlıkla belli oluyor ona bile ışık yansıması diyecek kadar geriden geliyorlar. Sattıkları ürünler iyi onda sikinti yok kulaklık hariç bütün ekipmanlarımı ve kasami ordan aldım ama wraith harici bir yer satsa aynı ürünleri direk ordan alırdım gene de Logitech gibi markaların overpriced ürünlerine para bayilmazdim

hacı burdan maus almayı düşünüyordum içimde şüphe vardı sağolasın giderdin. allah yardımcın olsun ne diyeyim. sitelerinde paketi açılmamış ürünü iade aldıkları yazıyor. bu farklı bir kazzıklama yöntemi heralde.
Sakın sakın kesinlikle uzak dur. Artık gider iki katı para verir vatan mediamarkt filan tercih ederim bunlara bulaşmam.

bunlar kendi markalarına da mı aynısını yapıyorlar

kendi ürettiği klavyelerine ve mouselarına

e sports yatırımlarıyla bir yere gelen bir firma daha işte destek olmayın bunlara.

bunlar kendi markalarına da mı aynısını yapıyorlar

kendi ürettiği klavyelerine ve mouselarına
kendi markalarında böyle yapmadıkları söyleniyor. kendim tecrübe etmedim.

Sonra bir konunun altında Wraith ürünleri yerine bilindik Avrupa markaları önerince ben suçlu oluyorum :D
4-5 yıl önce discordda wraithte VGN Darmoshark gibi mouse satan pek yoktu. ben vgn ve darmoshark öneriyordum Raven diye biri de “sensörü, mcu( Nordic dedim diye nordic olayı bilmiyordu) belli değil almayın nordic nedir çin malı ne olursa diyordu. Şimdi kendi darmoshark ve VGN tarzı ürünler satıyor

Wraith resmi distribütor değil, ithalatçı bir firma. Yapabilecekleri kendi kapasiteleri kadar, yaptıkları tek iyi şey, reklamı iyi yapmaları o kadar.
Bende aynı mouse'u aynı sebepten gönderdim, mouse hareket etmiyordu. Bunun dışında scroll'da çalışmıyordu. Garanti kapsamında gönderdim scroll'u çalışıyor ama düzgün iş yapamamışlar zor tıklıyor zor dönüyor tekerleği. Böyle bir işçilik olamaz bunu müşteriye göndermek ayıptır. Optik soruna gelirsek mouse 2 ay normal çalıştı bir kaç ay sonra takılmalar başladı. Kısacası Wraith'in satış sonrası desteği kötü, ürünleri yurtdışından almış gibi düşünerek almanızda fayda var bazıları iyi deneyim yaşamış bazılarımız kötü. Bir yerde istikrar olmalı, bana marka güven vermiyor.

İthalatçı firma olduğu için ürünün iadesiyle vs uğraşmak istemiyorlar. Kutu açıldıktan sonra iadesi olmaz demelerinin sebebi bu olsa gerek.

https://forum.donanimarsivi.com/konu/manyetik-klavye-onerisi.1233310/page-2 konumda bir mesajda belirttim kendi influcierları bile markadan memnun değil elimde olsa burdan hakaret ederim ama alacağım cezaya değmez KARAKTERSİZLİK(!)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca ürünün göndermeden önceki görselleri varsa şuanki görselleri ve servisten video iste seri kodu ile beraber mouseu göstersinler

Leş firma, ürün değerlendirmelerinde manipule yapıyorlar. Göstermelik 1-2 tane düşük puanlı yorum gösteriyorlar, diğerlerini onaylamıyorlar. Destek ekibi alık insanlardan oluşuyor. Sattıkları ürünlere hakim değiller. Teknik servis kısmında kimsenin günahına girmek istemiyorum ama söz konusu firma bunlar olunca, bu sıvı teması olayı kasıtlı oluşturuluyor gibi geliyor bana. 2 kere mail trafiği yaşadım bu alıklarla, dalga geçilecek haldeler.

Neyse ki bu tarz konulara gelen, 30 tane sorunsuz alışverişim var diyen sermaye övücü tipler henüz damlamamışlar bu konuya. Sanki konuya bir faydaları olacakmış gibi.

Merhaba dostum o ürünü almak zorundalar yasal haklarından bahsedersen kabul ettirdin iadeyi bir savcı söylemişti konuşmasında aynen şöyle (açılan ürünü iade alamıyormuşuz Yok yaaa bak bakalım nasıl alıyorsun) demişti
Almayabilirsin almıyoruzda mesela ve bir şey olmaz kanunda belli. Yani ürünü açarsın baktın çizmeden kullanmadan düzgün paketler gönderirsin ürün sıfır niteliğini kaybetmeden rafta tekrar satılabiliyorsa iade alınır zaten. Nasılki müşteriye çıkma kutuda yırtık pırtık kutuda ürün gönderilmesi ayıp sayılır şartsız iade hakkı doğuruyorsa ürünü iade etme prosudurlerıde var. Biz almadık verdiler tüketiciye yine almadık haklı bulunduk yani cayma hakkı var diye ürünün içinden geçip tekrar satılabilir niteliğini kaybediyorsa almayız almıyoruzda. Kutusu yırtık yolluyor mesela bana diyor bantlayın satılır ürün kullanılmamış diyor. Doğru belki ürün kullanılmadı ama açarken açmasını bilmiyorsun biz kutusuz veya kutusu parçalanmış ürünü burada 10 kişiye gönderelim 7-8 tanesi iade eder hakkıdırda. Velhasılkelam öyle senin savcının dediği gibide olmuyor işler.

Geri