Alpha45
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,096
Konuyu açan kişi dava açabilir miyim yazmış ona yazdım hocam size değil zatenknk davadan kastım hakem heyeti işte :d
Konuyu açan kişi dava açabilir miyim yazmış ona yazdım hocam size değil zatenknk davadan kastım hakem heyeti işte :d
teknik servisteki arkadaşların gözleri ürüne bakmıyor olabilir.2 yıl önce Wraith'den satın aldığım VXE R1 Wireless Mouse birden bozuldu. Clickler çalışıyor fakat hareket etmiyordu. Cihaz 2 yıl boyunca masadan ayrılmadı, tornavida değmedi, sıvıyla teması olmadı. Yaklaşık 1 ay kadar bilgisayara geçmemiştim, bilgisayara geçtiğimde mouse'ı hareket ettirdim ve mouse takıldı. 1 ay boyunca masayı kimse kullanmadığı için sıvıyla bir temas gerçekleşmedi. Wrath'in desteği(!) ile iletişime geçtim, mouse'ı göndermemi söylediler. Bugün de verdikleri cevap bu, şaka gibiAlıntıyı görüntüle
Şimdi sizlere 2 sorum var;
1. Ürünün açılıp vidalarının değiştiğini söylemişler fakat ürün hiçbir şekilde açılmadı. O zaman bana sıfır diye yolladıkları mouse açılıp tamir gören bir mouse'du. Bu yüzden dava açabilir miyim?
2. Mouse tavsiyesi yapabilir misiniz?
Sakın sakın kesinlikle uzak dur. Artık gider iki katı para verir vatan mediamarkt filan tercih ederim bunlara bulaşmam.hacı burdan maus almayı düşünüyordum içimde şüphe vardı sağolasın giderdin. allah yardımcın olsun ne diyeyim. sitelerinde paketi açılmamış ürünü iade aldıkları yazıyor. bu farklı bir kazzıklama yöntemi heralde.
kendi markalarında böyle yapmadıkları söyleniyor. kendim tecrübe etmedim.bunlar kendi markalarına da mı aynısını yapıyorlar
kendi ürettiği klavyelerine ve mouselarına
4-5 yıl önce discordda wraithte VGN Darmoshark gibi mouse satan pek yoktu. ben vgn ve darmoshark öneriyordum Raven diye biri de “sensörü, mcu( Nordic dedim diye nordic olayı bilmiyordu) belli değil almayın nordic nedir çin malı ne olursa diyordu. Şimdi kendi darmoshark ve VGN tarzı ürünler satıyorSonra bir konunun altında Wraith ürünleri yerine bilindik Avrupa markaları önerince ben suçlu oluyorum![]()
Almayabilirsin almıyoruzda mesela ve bir şey olmaz kanunda belli. Yani ürünü açarsın baktın çizmeden kullanmadan düzgün paketler gönderirsin ürün sıfır niteliğini kaybetmeden rafta tekrar satılabiliyorsa iade alınır zaten. Nasılki müşteriye çıkma kutuda yırtık pırtık kutuda ürün gönderilmesi ayıp sayılır şartsız iade hakkı doğuruyorsa ürünü iade etme prosudurlerıde var. Biz almadık verdiler tüketiciye yine almadık haklı bulunduk yani cayma hakkı var diye ürünün içinden geçip tekrar satılabilir niteliğini kaybediyorsa almayız almıyoruzda. Kutusu yırtık yolluyor mesela bana diyor bantlayın satılır ürün kullanılmamış diyor. Doğru belki ürün kullanılmadı ama açarken açmasını bilmiyorsun biz kutusuz veya kutusu parçalanmış ürünü burada 10 kişiye gönderelim 7-8 tanesi iade eder hakkıdırda. Velhasılkelam öyle senin savcının dediği gibide olmuyor işler.Merhaba dostum o ürünü almak zorundalar yasal haklarından bahsedersen kabul ettirdin iadeyi bir savcı söylemişti konuşmasında aynen şöyle (açılan ürünü iade alamıyormuşuz Yok yaaa bak bakalım nasıl alıyorsun) demişti