2k Altı Kablosuz Mouse Önerisi

egzaxxy

80+
Reaksiyon skoru
6
Yazın almak için 2K altı mouse arıyorum fakat kafam çok karıştı herkes farklı bir şey söylüyor.
Avuç içi tutuyorum elim büyük uzun süreli götürecek hızlı ve hafif mouse arıyorum.
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse bunu buldum alınır mı?

a9 plus diğer modellere göre biraz daha ağır. bütçen var ise ben a9 pro almanı öneririm superlight 2 yle aynı boyda shape olarak birbirinin aynısı. Kendim a9 ultra kullanıyorum 1 senedir ve memnunum.

a9 plus sorunlu diyorlar başka öneriniz var mı

sorunu fln yok kardom gözün kapalı alabilirsin 1.5 senedir kullanıyorum ultimate 2.0 versiyonunu en F/P mousedır

Hocam konudan alakasız yazıyorum özür dilerim,benim gibi kablosuz ama çok sessiz fare arıyanlar birazda oyuncu faresi gibi olsun diyenler amazonda gravion sharper var herhalde çok kaliteli değildir ama 800 liraya bu saydığım özelliklerde başka yok ben çok aramıştım belki aynı böyle arayan varsa diye yazayım dedim.

a9 plus diğer modellere göre biraz daha ağır. bütçen var ise ben a9 pro almanı öneririm superlight 2 yle aynı boyda shape olarak birbirinin aynısı. Kendim a9 ultra kullanıyorum 1 senedir ve memnunum.
1 2 gramı anlaman imkansız bence ama pro ile plus kullandım aradaki hiç bir farkı anlamadım hatta air modeli aralarındaki en hafifi onuda kullandım hiç bir fark göremiyorum

1 2 gramı anlaman imkansız bence ama pro ile plus kullandım aradaki hiç bir farkı anlamadım hatta air modeli aralarındaki en hafifi onuda kullandım hiç bir fark göremiyorum
Plus'ı önerir misiniz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,377
Üyeler
196,946
Son üye
şafak50
Geri