Merhabalar parça parça sistemi topluyorum sadece bi kaç parçam kaldı ve kasa konusunda çok kararsızım lütfen yardımcı olurumusunuz
İşlemci:Ryzen 9800x3d+
Ekran Kartı: Asus Tuf 5080+
Soğutucu: arctic liquid freezer iii pro 360 -
Anakart: Asus Tuf x870E-Plus-
SSD: samsung 9100 2TB+
PSU:Corsair RM1000X-
Ram: XPG lancer Blade RGB 2x16 6000mhz cl30+
Açıkcası bilgisayar parçalarından uzun süredir uzaktım ve GPT'nin tavsiyeleri ile bu parçalarda karar kıldım ancak
kasa konusuda çok kararsız kaldım. GPT lian li liancool 3, Corsair 5000D Airflow kasalarını önerdi ancak
forumlarda araştırmama göre liancool 3'ün toz problemi aklımda şüphe bıraktı Corsair 5000d ise ekstra fan istiyor
açıkcası Kasada limiti 13k ya kadar çıkarabilirim sadece ekstra fan kullanmak zorunda kalmak istemiyorum
al kullan mantığında istiyorum. Sizce almam gereken kasa hangisi? + olarak diğer parçalarda keşke bunu almak yerine bunu alsaydınız dediğiniz parçalar varmı
şimdiden çok teşekkür ederim. İyi akşamlar
İşlemci:Ryzen 9800x3d+
Ekran Kartı: Asus Tuf 5080+
Soğutucu: arctic liquid freezer iii pro 360 -
Anakart: Asus Tuf x870E-Plus-
SSD: samsung 9100 2TB+
PSU:Corsair RM1000X-
Ram: XPG lancer Blade RGB 2x16 6000mhz cl30+
Açıkcası bilgisayar parçalarından uzun süredir uzaktım ve GPT'nin tavsiyeleri ile bu parçalarda karar kıldım ancak
kasa konusuda çok kararsız kaldım. GPT lian li liancool 3, Corsair 5000D Airflow kasalarını önerdi ancak
forumlarda araştırmama göre liancool 3'ün toz problemi aklımda şüphe bıraktı Corsair 5000d ise ekstra fan istiyor
açıkcası Kasada limiti 13k ya kadar çıkarabilirim sadece ekstra fan kullanmak zorunda kalmak istemiyorum
al kullan mantığında istiyorum. Sizce almam gereken kasa hangisi? + olarak diğer parçalarda keşke bunu almak yerine bunu alsaydınız dediğiniz parçalar varmı
şimdiden çok teşekkür ederim. İyi akşamlar