İngilizce Sorunsalı İçin Yardım ?

CheckMateMaster

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
295
10.sınıf bir öğrenciyim not ortalamam 85.3 lakin inigilzceyi sevmediğimden çalışmak istemiyorum ve ingilizce 1. sınavım 56 2. sınavım 65 bu notlarla sınıfı geçiyorum hocamız dedi ki size yaptığım quize göre birinci performans notunu gireceğim bunu yaparsa sınıfta kalıyorum bunu yapabilirmi Türkiye maarif modeline göre quiz yapmanın yasak olduğunu biliyorum

Okuldaki tek almanca sınıfındayım ingilizce görmüyorum ama biliyorum ve yan sınıflardan baktığım kadarıyla söyleceğim ortaokul ingilizcesiyle bile yapılablir ki aynı zaten ve de o notlara bakılırsa gayet yaparsın ve quizden geçerli not alırsın bana kalırsa

Okuldaki tek almanca sınıfındayım ingilizce görmüyorum ama biliyorum ve yan sınıflardan baktığım kadarıyla söyleceğim ortaokul ingilizcesiyle bile yapılablir ki aynı zaten ve de o notlara bakılırsa gayet yaparsın ve quizden geçerli not alırsın bana kalırsa
Quizden 20 aldım

İngilizce öğrenmek istiyorsanız İngiltere'ye gitmeyi hayal edin. Orada da Ancelina Culi gibi bir hatunla tanıştığınızı düşünün ve onunla sohbet etme istiyorsunuz. Birden İngilizce'yi sevmeye başlarsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,784
Üyeler
197,043
Son üye
hones77
Geri