🔥İndirim İkea 160x80 Beyaz Masa Tablası

Yozgatlııı

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,732

Benim gibi masa ayağını ayrıyetten alıp bu ölçülerde masa ihtiyacı olan alabilir 160x80 masa tablası pek yok olsada fiyatı çok yüksek. Gene aynı ikeadan tanesi 300 den 4 ayak alsanız böyle bir masa 3200e geliyor masa ihtiyacı olan arkadaşlar düşünsün benimde var ancak 80cm derinlik bana çok fazla.

DÜZENLEME: 7. Ayın 12 sine kadar indirim devam ediyor.

gene ikieadan 4 adet ayak alıp (1200tl) 3200tl cillop gibi masa diziyorsunuz, bana çok güzel denk geldi aynı paraya ceremical cm02 satılıyor.

Son düzenleme:
alınır boyut olarak çok iyi

Buna kıyasla hangisi alınır:
Dediğim kombo 3200tl tabii ki dediğim alınır kalite olarak caremical markasının hiçbir şansı yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

alınır boyut olarak çok iyi
Sanırım alacağım ya 4 ayakla beraber 80cm oda çok dar ama olsun.

Orta sehpa olur mu bundan ?

Dediğim kombo 3200tl tabii ki dediğim alınır kalite olarak caremical markasının hiçbir şansı yok

Diğer parçalarında önerisini yapabilir misin?

Orta sehpa olur mu bundan ?
Çok büyük bir orta sehpa olur

ayaklari bulamadim rica etsem link atabilirmisin

Aynen hocam bunlar 1 tabla 4 ayak nakliye dahil 3.5k oluyor alıcam valla acayip iyi denk geldi.

Yerim olsa da alsam güzel fiyat
bir mutlu oldum tam aradığım zaman denk geldi :D

Benim gibi masa ayağını ayrıyetten alıp bu ölçülerde masa ihtiyacı olan alabilir 160x80 masa tablası pek yok olsada fiyatı çok yüksek. Gene aynı ikeadan tanesi 300 den 4 ayak alsanız böyle bir masa 3200e geliyor masa ihtiyacı olan arkadaşlar düşünsün benimde var ancak 80cm derinlik bana çok fazla.

DÜZENLEME: 7. Ayın 17 sine kadar indirim devam ediyor.
puzzle mı bu tek tek toplıcaz masayı direk bu fiyata satsalar ölürler mi ?

puzzle mı bu tek tek toplıcaz masayı direk bu fiyata satsalar ölürler mi ?
Haklısınız hocam tek başına tahta bile olsa 2k yazık gerçekten alt tarafı bir masa

Ben olsam linktekini alırım. Yatay olarak demir profilleri olduğu için. Daha önce 75x160 ikea masa kullandım ve ortadan aşağıya doğru göbek verdi. Ceramicalde öyle bir sorun olacağını sanmıyorum profilden dolayı.
Hocam ben vereceğini sanmıyorum ikeanın en kötü 5. Ayağı atarsınız, çünkü daha kalın sanırım tahtası.

derinik benim içince çok fazla 60 hadi 70 olsa alırdım direk yanımda doğalgaz sobası var şuanki masa 60 cm derinlıkte kışın 20cm geriye gidersem direk sobanın önünde kavrulurum :) ayak olarak v şeklinde olanlar ne diye geçiyor acaba ben düz ayakların sallanabileceğini düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,588
Üyeler
197,000
Son üye
seind
Geri