Apu Mühendisi
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,111
1000 TL oyuncu kulaklığı önerir misiniz ?
Bende oyuncu kulaklığı arastırıyorum ancak 1000 TL ye pek iyi bir şey yok1000 TL oyuncu kulaklığı önerir misiniz ?
Fuxi felan varda fena değil sanırım en azından kablosuz1000 TL oyuncu kulaklığı önerir misiniz ?
Fuxi h3 var almayı düşünüyorum ancak ses fullenince dışarı veriyormuşFuxi felan varda fena değil sanırım en azından kablosuz
Pek bilgim yok ama biraz veriyor olabilir emin değilim ama o fiyata kablosuz yinede iyidir fuxi 7 felan nasildirkiFuxi h3 var almayı düşünüyorum ancak ses fullenince dışarı veriyormuş
çok bilgili değilim ama gamepower aero ultra da bu fiyat bandında galiba bir kaç kullanan gördüm yayınlarda vs belki iyidir bir bakabilirsinizPek bilgim yok ama biraz veriyor olabilir emin değilim ama o fiyata kablosuz yinede iyidir fuxi 7 felan nasildirki
Fuxi h7 yerine h3 tavsiye ediyorlarPek bilgim yok ama biraz veriyor olabilir emin değilim ama o fiyata kablosuz yinede iyidir fuxi 7 felan nasildirki
O kulaklığıda gördümm ama bana gamepower biraz güven vermediçok bilgili değilim ama gamepower aero ultra da bu fiyat bandında galiba bir kaç kullanan gördüm yayınlarda vs belki iyidir bir bakabilirsiniz
Bu fiyatlara fuxi daha iyidir bence mikrofonu fena degildiFuxi h7 yerine h3 tavsiye ediyorlar
O kulaklığıda gördümm ama bana gamepower biraz güven vermedi
Kullandınmı?Bu fiyatlara fuxi daha iyidir bence mikrofonu fena degildi
Deneyimim olmadi ama testlerini izlemiştim yalan değilse adamların sesi iyidi bencKullandınmı?