Hocam kasanın ölçülerini inceleyebilirsinizMerhaba, kasa alacağım ama bütçe kısıtlı olduğu için mATX olsun dedim fakat bu beraberinde kafama sapphire pulse 9070xt sığar mı diye bi soruyu taktı. Ekran kartı kasaya sığar mı sığmaz mı?
Allah bilirMerhaba, kasa alacağım ama bütçe kısıtlı olduğu için mATX olsun dedim fakat bu beraberinde kafama sapphire pulse 9070xt sığar mı diye bi soruyu taktı. Ekran kartı kasaya sığar mı sığmaz mı?
inceledim, bir çok kasaya baktım ama çoğunda 140 x 150 x 86 mm yazıyor fakat görüntüsüne göre boyutu pek inandırıcı gelmedi bende sorayım dedim.Hocam kasanın ölçülerini inceleyebilirsiniz
bu faydalı yorumun için çok sağolAllah bilir
kasanın modelinin bilgilerinde ekran kartının kaç mm desteklendiğine bakmanız lazım
Aga buneTavsiye etmem bende mini atx vardı söyle bir durum yaşadım ve kart inanılmaz ısınmaya başlıyor fanlar uçuyordu, ama eğer altı biraz ve delikli olursa daha guvenli
ekran kartınız yüksek ihtimalle coğuna sığar ama tek sorun o değil yukarda arkadaşın attığı gibi kapladığı slot sayısına göre kasanın dibine cok yakın olup havayı çekemeyebilir bende red devil rx 6600 xt var normal rx6600xtler 2 slotken o 3 slot kaplıyor arkadaşımın micro atx kasasına takınca daha fazla rpm çevirmesi gerekiyordu ve kablolara ve dibine cok yakın oluyorduMerhaba, kasa alacağım ama bütçe kısıtlı olduğu için mATX olsun dedim fakat bu beraberinde kafama sapphire pulse 9070xt sığar mı diye bi soruyu taktı. Ekran kartı kasaya sığar mı sığmaz mı?
Tavsiye etmem bende mini atx vardı söyle bir durum yaşadım ve kart inanılmaz ısınmaya başlıyor fanlar uçuyordu, ama eğer altı biraz ve delikli olursa daha guvenli
Değiştim çoktan atx akvaryum aldim sıcaklıklar 10 derece dustu. SökülmüyorduAga buneseninki bildiğin basık tofaş gibi olmuş o alt plakayı sökemiyormusun