Hp Omen 16 mı Acer Nitro 16s mi

Arcade31s

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
87000
Merhaba arkadaşlar, ilk defa kendime Gaming laptop alacağım ve.
https://www.hepsiburada.com/hp-omen...240hz-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV0000BEQWH5
Bu iki bilgisayar arasında kaldım. İşlemciler AI tabanlı olduğu için daha verimli diyorlar daha serin çalışıyormuş. Bu da benim için daha iyi.
Acer nitro +4gb vram den dolayı daha cezbedici duruyor ancak gördüğüm kadarıyla çoğu kişide yazılımsal sorunlar oluyormuş. ekranda da sorunlar varmış. bende hp nin düşük model bir laptopu var ve 3 yıldır hiç hata almadım ondan aklım daha çok omen'a gidiyor. Daha çok hikayeli oyunlar oynamayı düşünüyorum yüksek grafiklerde. Sizin bana verebileceğiniz tavsiyeler var mı bu laptopu alırsam yaşayacağım sıkıntılar veya bunun yerine hangi bilgisayarı almam gerek gibisinden?. yardım ederseniz çok mutlu olurum.

Yeni çıkan AAA oyunları yüksekte oynamak istiyorsanız 12 GB VRAM almanız şart yerine alınabilecek pek model yok maalesef bundan çok daha iyileri 110 bin TL'den başlıyor. Omen laptopa 87K çok hocam ya 1-1.5 aydır U7 255H 5070 Omen 72K'dan satılıyordu 2-3 gün önce bitti indirimi.

Yeni çıkan AAA oyunları yüksekte oynamak istiyorsanız 12 GB VRAM almanız şart yerine alınabilecek pek model yok maalesef bundan çok daha iyileri 110 bin TL'den başlıyor. Omen laptopa 87K çok hocam ya 1-1.5 aydır U7 255H 5070 Omen 72K'dan satılıyordu 2-3 gün önce bitti indirimi.
Hocama katılıyorum 5070 için 87k verilmez insanın zoruna gider.

Hocama katılıyorum 5070 için 87k verilmez insanın zoruna gider.
Ram,ssd ve ekranı güzel de 5070 düşük kalıyor sanırım. Acer de de bir sürü sorun yaşayan gördüm ondan dolayı emin olamadım . Sizin önerebileceğiniz bilgisayarlar var mı Marvels Spiderman 2, gow ragnarok, marvel rivals gibi oyunlarda yüksek grafiklerde 120 fps civarında oynatabilecek

Ram,ssd ve ekranı güzel de 5070 düşük kalıyor sanırım. Acer de de bir sürü sorun yaşayan gördüm ondan dolayı emin olamadım . Sizin önerebileceğiniz bilgisayarlar var mı Marvels Spiderman 2, gow ragnarok, marvel rivals gibi oyunlarda yüksek grafiklerde 120 fps civarında oynatabilecek
Hocam bende hp omen 16 u7-255h/24gb/240hz/5070 var. 1 haftadır kullanıyorum daha test aşamasında diyebilirim. Bendeki model 1600p ekran olduğu için ful ayarlarda sizin istediğiniz değerleri dlssiz vereceğini pek sanmam. Siz 1200p 5070 veya 1600p li 5070ti li bi model bakmalısınız.

Hocam bende hp omen 16 u7-255h/24gb/240hz/5070 var. 1 haftadır kullanıyorum daha test aşamasında diyebilirim. Bendeki model 1600p ekran olduğu için ful ayarlarda sizin istediğiniz değerleri dlssiz vereceğini pek sanmam. Siz 1200p 5070 veya 1600p li 5070ti li bi model bakmalısınız.
Ne kadara aldınız peki. Sizce üstüne para verip acer 5070 ti olanı almak mantıklı mı yoksa gerek olmaz mı. Dlss açıkken 100-120 görse yeter

Ne kadara aldınız peki. Sizce üstüne para verip acer 5070 ti olanı almak mantıklı mı yoksa gerek olmaz mı. Dlss açıkken 100-120 görse yeter
Amazondan 72.000tlye aldım. Ben aldıkta sonra stokları maalesef bitti. Ne beklediğinize bağlı uzun süre güncel kalayım laptop değiştirmek istemiyorum derseniz 5070ti daha mantıklı. Ama 16gb ram günümüz için yetmez sonra arttırman lazım. Büyük ekran seviyorsan 18inc olan modeline de bi bak. https://www.hepsiburada.com/acer-ni...ilir-bilgisayar-nh-qydey-002-pm-HBC0000BVKE63

Son düzenleme:
1 hafta olmadı hocam. Aslında amazonu 1 aydır takip ediyorum uzun zamandır o fiyata satılıyordu. Biraz forumda konuşunca insanlar almaya başladı sonra stok bitti.

Hayırlı olsun. Yorumlarınızı bekliyorum laptop hakkında stok gelirse bende almayı düşünüyorum.. Kaç gündür kullanıyorsunuz? Bir sorun farkettiniz mi?

Hayırlı olsun. Yorumlarınızı bekliyorum laptop hakkında stok gelirse bende almayı düşünüyorum.. Kaç gündür kullanıyorsunuz? Bir sorun farkettiniz mi?
1 haftadır kullanıyorum ufak bi inceleme yayınladım hocam istersen bakabilirsin fikir verir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,902
Üyeler
197,086
Son üye
expert1on
Geri