Peki servis raporu (degisim-ucret iadesi) konusunda nasillar. Mesela saticisi Amazon kendisi oldugu monitorum icin servis raporunu gonderdim ve hemen isleme konuldu. Diger firmalar zamani uzatiyor ya da degisim-ucret iadesi konusunda sorun cikariyor mu? Aslinda urun Amazonda var lakin satici techburada.elbette alınır fakat iade süreci ince hesapta 2 hafta oluyor ve iade sonucu en az 21 gün bekletile biliyor amazonun ise 1 ay iade hakkı var ve 1 haftada iadeniz sonuçlanıyor. Bu iki hizmet birbirinden çok çok çok farklı siz ona göre değerlendirme yapınız. Şimdiden hayırlı olsun.
Yok hocam tabii ki sorun.İncehesap monitör konusunda sıkıntılıdır. Ben THH ile iade etmiştim. Başkaları da forumda benzer başlıklar açtı. Sizin için sorun değilse alın.
Kulladigim cumle imla hatali sanirim hocam kusura bakmayin. Bahsettiginiz durum benim icin buyuk sorun.İncehesap monitör konusunda sıkıntılıdır. Ben THH ile iade etmiştim. Başkaları da forumda benzer başlıklar açtı. Sizin için sorun değilse alın.
yukarıda ki mesajımda konu açıktır.siz dilerseniz risk almayıp amazondan sipariş geçebilirsiniz.Peki servis raporu (degisim-ucret iadesi) konusunda nasillar. Mesela saticisi Amazon kendisi oldugu monitorum icin servis raporunu gonderdim ve hemen isleme konuldu. Diger firmalar zamani uzatiyor ya da degisim-ucret iadesi konusunda sorun cikariyor mu? Aslinda urun Amazonda var lakin satici techburada.