fiyatı ne kadar hocam siz kullanıyor musunuzStremio'yu debrid olmadan kullanınca eski dizi ve filmlerin açılmama, geç yüklenme veya sık donma sorunları oluyor. Özellikle 4K içeriklerde sorun yaşanması çok olası. Akışın hızı torrent mantığında, ne kadar çok seed eden varsa o kadar hızlı çalışıyor. Yoksa buffering yaşanıyor yada içerik hiç açılmıyor. İşte burada devreye debrid sağlayıcıları giriyor. Debrid kullandığınızda artık torrentle bir alakanız kalmıyor, direkt olarak debrid sunucularından sanki Netflixten izlermiş gibi bir stabilite ile izleyebiliyorsunuz.
tamamdır hocam tek başıma kullanacağım üye mi olmam lazım1 yıldır kullanıyorum. Sakın 2 iki kişi kullanmayın aynı anda kullanırsınız. Uyarı alıp bi daha olursa ban oluyor
Real-Debrid: All-in-one solution
Real-Debrid ile internet baglantinizin destekledigi en yüksek hizda, sinirsizca indirme yapabilirsiniz.real-debrid.com
Bir de birçok siteden hızlı indirme kazanıyorsunuz mega,mediafire,Turbobit vs sitelerde1 yıldır kullanıyorum. Sakın 2 iki kişi kullanmayın aynı anda kullanırsınız. Uyarı alıp bi daha olursa ban oluyor
Real-Debrid ile internet baglantinizin destekledigi en yüksek hizda, sinirsizca indirme yapabilirsiniz.real-debrid.com
Evet Euro üzerinden, kuru aynı üzerine koymuyor. Sitenin TL kuru yazıyor en alttatamamdır hocam tek başıma kullanacağım üye mi olmam lazım
hocam ben de düşünüyorum da, performansından memnun musunuz? aynı anda 2 kişi olayında mesela evde TV'den stremio ve aynı anda pcden stremio izlersem de ban yer miyim? aynı networke bağlı cihaz sınırı var mı?1 yıldır kullanıyorum. Sakın 2 iki kişi kullanmayın aynı anda kullanırsınız. Uyarı alıp bi daha olursa ban oluyor
satın aldıktan sonra stremio'ya nasıl ekleyeceğim hocam acaba?Bir de birçok siteden hızlı indirme kazanıyorsunuz mega,mediafire,Turbobit vs sitelerde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet Euro üzerinden, kuru aynı üzerine koymuyor. Sitenin TL kuru yazıyor en altta
Kullanımını detaylı anlatan yazılar var internetteBir de birçok siteden hızlı indirme kazanıyorsunuz mega,mediafire,Turbobit vs sitelerde
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet Euro üzerinden, kuru aynı üzerine koymuyor. Sitenin TL kuru yazıyor en altta
Yok ip aynı olunca sıkıntı olmuyor.hocam ben de düşünüyorum da, performansından memnun musunuz? aynı anda 2 kişi olayında mesela evde TV'den stremio ve aynı anda pcden stremio izlersem de ban yer miyim? aynı networke bağlı cihaz sınırı var mı?