İki Araba Arasında Kaldım Tavsiyelerinizi Bekliyorum

Reaksiyon skoru
21
1.5 Milyon TL bütçe ile 2022 2023 megane 1.5 icon paket ve 2017 2018 model Renault talisman 1.6 icon cam tavan 4Control arasında kaldım talismanda km ler 130 bin civarı meganede 90 bin küsür civarı siz olsanız hangisiini tercih ederdiniz.

Megan al keyfine bak peynir ekmek gibi piyasası var allah kaza bela vermesin.

Uzun süre kullanmayı düşünüyorsam Talisman 2 gömlek üst bi arabadır bence, size kalmış

1.5 Milyon TL bütçe ile 2022 2023 megane 1.5 icon paket ve 2017 2018 model Renault talisman 1.6 icon cam tavan 4Control arasında kaldım talismanda km ler 130 bin civarı meganede 90 bin küsür civarı siz olsanız hangisiini tercih ederdiniz.
megane 4 alma yeter

1 sene biner satarim, 4 ay sonra ev icin satarim vs. diyeceksen megane. Aldim mi 5-6 sene min. mbinerim dersen talisman ancak 4controlu olmayani daha makbul olur, ne kadar sistem o kadar sorun. Tabi meganede dizel alinir sadece, 1.3tce duzgun insan gormezse 80 binde sandik motor istiyor cunku revize edilemiyor. ayrica edcninde beyin sorunlari var.

Ama ben o paraya 1.5T veya tuplu olsun dersen 1.6 eco 2020 Civic executiveler alirim. meganeye gore hem kaliteli hem sorunsuz hem dolu hemde rijit bir araba. piyasasida uzmez. 1.5t olani zirzoplugada gelir, 182bg. tek sorunu multimedia ekrani onceki kasa ile ayni oldugundan oldukca eski kaliyor, 2011-12nin ekrani var ama hayalet ekran vs. kapatiyor yamugunu.

1900 civarina cikarsan 1.5T accord oneririm, o paraya alacagin neredeyse cogu aractan luks, dolu, sorunsuz ve yeni (luks segmenttede luks sayilir cift katman cam vesaire var (alinabilecek 2018 sonralar icin)) alt segmentlerle karsilastirinca yine sorunsuz, guclu, dolu ve luks.

Son düzenleme:
Uzun süre kullanmayı düşünüyorsam Talisman 2 gömlek üst bi arabadır bence, size kalmış
kafadan 2 sene bineceğim birde cok aktif kullanıyorum yani arabyı durmuyor nerdeyse
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

megane 4 alma yeter
neden böyle düşünüyorsun mesela

1 sene biner satarim, 4 ay sonra ev icin satarim vs. diyeceksen megane. Aldim mi 5-6 sene min. mbinerim dersen talisman ancak 4controlu olmayani daha makbul olur, ne kadar sistem o kadar sorun.

Ama o paraya 1.5T veya tuplu olsun dersen 1.6 eco 2020 Civic executiveler var. meganeye gore hem kaliteli hem sorunsuz hem dolu hemde rijit bir araba.
min 2 sene bineceğim arabaya dediğiniz gibi bakındım biraz 4control de sorun cıkarsa can yıkıyormuş sadece cam tavanlı olanını bulursak makul gibi duruyor

kafadan 2 sene bineceğim birde cok aktif kullanıyorum yani arabyı durmuyor nerdeyse

neden böyle düşünüyorsun mesela

min 2 sene bineceğim arabaya dediğiniz gibi bakındım biraz 4control de sorun cıkarsa can yıkıyormuş sadece cam tavanlı olanını bulursak makul gibi duruyor
4 kontrol nasıl oluyor

4 kontrol nasıl oluyor
manevrayi kolaylastirmak icin belirli hiza kadar arka tekerleride on tekerlerle orantili olarak ceviriyor. daha dar yerlere park etmeyi vs. kolaylastiriyor.

1 sene biner satarim, 4 ay sonra ev icin satarim vs. diyeceksen megane. Aldim mi 5-6 sene min. mbinerim dersen talisman ancak 4controlu olmayani daha makbul olur, ne kadar sistem o kadar sorun. Tabi meganede dizel alinir sadece, 1.3tce duzgun insan gormezse 80 binde sandik motor istiyor cunku revize edilemiyor. ayrica edcninde beyin sorunlari var.

Ama ben o paraya 1.5T veya tuplu olsun dersen 1.6 eco 2020 Civic executiveler alirim. meganeye gore hem kaliteli hem sorunsuz hem dolu hemde rijit bir araba. piyasasida uzmez. 1.5t olani zirzoplugada gelir, 182bg. tek sorunu multimedia ekrani onceki kasa ile ayni oldugundan oldukca eski kaliyor, 2011-12nin ekrani var ama hayalet ekran vs. kapatiyor yamugunu.

1900 civarina cikarsan 1.5T accord oneririm, o paraya alacagin neredeyse cogu aractan luks, dolu, sorunsuz ve yeni (luks segmenttede luks sayilir cift katman cam vesaire var (alinabilecek 2018 sonralar icin)) alt segmentlerle karsilastirinca yine sorunsuz, guclu, dolu ve luks.
kankam maalesef 1.5 i aşamıyorum keşke aşılabilse :D civiclerde de o kasa cok hoşuma gitmiyor güncel kasa da düşmüyor o fiyatlara

kankam maalesef 1.5 i aşamıyorum keşke aşılabilse :D civiclerde de o kasa cok hoşuma gitmiyor güncel kasa da düşmüyor o fiyatlara
valla bizde suan 1.5t cvt executive+ prestij paket (yurtdisina covidden dolayi gidemeyen dolu araclardan) var. bir sorunu olmadi, performansi uzmuyor s80den sonra. bose ses sistemi, 4 koltuk isitma vs. cok guzel. multimedia ekrani daha yeni ve koltuklar daha yumusak olsaydi cok konforlu arac. bizdekinde hem standart yalitimi daha iyi hemde sonradan yalitim oldugu icin arac 110la ve 170le giderken fark yok diyebilriim. yuksek hizlara ragmen konforlu. trim sesi vs. sorunu yasamadik zwten bos paketlerinde (ne kadar bos oldugu tartisilir, dolu meganlarla ayni makyajli eleganceler.) sikayet edende yok trimden, yalitimdan sorun ediyorlar.

yaşına göre talisman kmsi iyiymiş. talisman gemi gibi araba ama bu devirde insanların yüzde 90nın tercihi daha yeni arabadan olur. Artık herkes arabada güzel olmasına değil en yeni olmasına bakıyor

Tabi ki talisman daha geniş daha dolu daha iyi bir araç zaten segment farklı ama satması zor o yüzden ben megane derim. 3 yıldır megane 4 hb icon kullanıyorum gayet memnunum. Mazotu kokluyor

Geri