2m-2.4m Arası Hb veya Suv Önerisi Min Yıl 2023

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
2300000
Merhabalar 1.5dci clio kullanıcısıyım 2016 model aracımı satıp başlıktaki aralıkta bir bütçeyle araba almak istiyorum kilometresininde düşük olması gerek 5-6 sene binerim çünkü öneriniz nedir arkadaşlar özellikle hb için kafam çok karışık suv piyasasınıda bilmiyorum

Kia sportage var bu aralar ben Kia hiç sevmem kimseye de tavsiye etmezdim ama bir yakınım aldı ve araba muazzam gerçekten 1.6 hybrid 4x2 aldı o konfor paket 2. Elde sizin fiyat aralıklarına 10 20bin km de gelebiliyor. Malzeme kalitesi falan hiç beklediğim gibi değil donanım olarak aklınıza gelecek her türlü sürüş asistanları var gayet uygun bir araç tavsiye ederim. Onun dışında troc rline falan geliyor 23 24 model ama onlar pek suv gibi değil biraz daha küçük kalıyor.

kia sportage tavsıye ederım bende hybrid , 3008 hybrid baya ıyı , nissan qasqai baya iyi .. butcen guzel hybrid guncel motor bayılere gıdınce ıcıne sınenı alırsın. vw hiç tavsıye etmem teknoloji olarak gerıdeler . sen bi en yakın kia bayine git bence :D

en yakın zamanda gideceğim ama öncelik hb gibi biraz :)
kia sportage tavsıye ederım bende hybrid , 3008 hybrid baya ıyı , nissan qasqai baya iyi .. butcen guzel hybrid guncel motor bayılere gıdınce ıcıne sınenı alırsın. vw hiç tavsıye etmem teknoloji olarak gerıdeler . sen bi en yakın kia bayine git bence :D

Merhabalar 1.5dci clio kullanıcısıyım 2016 model aracımı satıp başlıktaki aralıkta bir bütçeyle araba almak istiyorum kilometresininde düşük olması gerek 5-6 sene binerim çünkü öneriniz nedir arkadaşlar özellikle hb için kafam çok karışık suv piyasasınıda bilmiyorum
çok detayını bilmiyorum da mustang mach-e'ler var 2.4k civarda takılıyorlar. minik bi çılgınlık yapıp araştır istersen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,454
Üyeler
197,194
Son üye
Klaxxon06
Geri