dilci değilim ama ben de ydt giriyom sınavdan sonra görüşürüz kralİkisinide biliyormuşum geri salaklığıma denk geldi ortaokula bakmısım diğeride tüm dokuz eylül yerleşkelerine bakmışım
Üniversite derslerini görünce yks yi özlüyor insan.Beyler hafiften bir stres geldi korkuyom la. Siteye de girilmiyor![]()
Valla bende sayısaldayım lisede ama pek aram yok yine de sayısal devam edeceğim son sene matematik hocam sağolsun felaket sarıyor dersler vs ydt de ingilizce b2 c1 seviyesindeyim c1 sertifikası alacağım haftaya kurstan yurtdışı planları var denemek için giriyorum yoksa pek bir şey beklemiyorum ordan bir yere girmek gibidilci değilim ama ben de ydt giriyom sınavdan sonra görüşürüz kral
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
ydt'ye girince ayt ile beraber olduğu için sınav yeri üniversite gelir dediler harbi oluyor sanırım
Nassı yani? Kaynak?aynen hâla tyt ayt şeklinde 2027 yksden sonra sistem değişiyor açık uçlu sorular oluyor
Nassı yani? Kaynak?
Kazandım 2 yıllık yazdım tele sağlık okuyorumkazandın mı üniversite kral
arkadaşların ki 25 km uzaktatyt için farklı okul ayt için farklı okul vermişler ilk defa böyle oldu. biri 4 km uzaklık diğeri 3km uzaklık ikiside sanayi içinde fabrikalara yakın
yazık valla birde araba yoksa tam çile. Bizde de araba yok bakalım birini ayarlayacaz mecburarkadaşların ki 25 km uzakta