Loky
Moderatör
- Reaksiyon skoru
- 19,328
Oyun bende inik hangi ayarlarda deniyorsun deniyim şimdi.RE Requiem'de de aynı sorunu yaşıyorum maalesef.![]()
Oyun bende inik hangi ayarlarda deniyorsun deniyim şimdi.RE Requiem'de de aynı sorunu yaşıyorum maalesef.![]()
Tam ekranda tüm çözünürlüklerde sorun aynı pencereli yapıp dikdörtgen pencereye düştüğünde 180-200w'lara çıkıyor TDP.Çözünürlük Değiştirip Denedin Mi ?
Kart Modeli Nedir Hocam ?Tam ekranda tüm çözünürlüklerde sorun aynı pencereli yapıp dikdörtgen pencereye düştüğünde 180-200w'lara çıkıyor TDP.
Ultra + RT ayarlarda durum yine aynı .Oyun bende inik hangi ayarlarda deniyorsun deniyim şimdi.
Evet güncel hepsi , Galax White RTX 5080Kart Modeli Nedir Hocam ?
Driver Sürücülerin Güncel Mi ?
Tüm Oyunlarda Mı Yapıyor Yoksa Sadece 2 Oyun Bazlı Mı ?Ultra + RT ayarlarda durum yine aynı .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Evet güncel hepsi , Galax White RTX 5080
Bu 2 oyunda hatsafa durumda. Diğer oyunlarda ortalama 250-300w arası TDP.Tüm Oyunlarda Mı Yapıyor Yoksa Sadece 2 Oyun Bazlı Mı ?
Donanımsal Bir Sorun Var Gibi Gözüküyor .Bu 2 oyunda hatsafa durumda. Diğer oyunlarda ortalama 250-300w arası TDP.
Sistemdeki tüm M2 SSD Slotları dolu, 2x'te sata HDD 1x Sata SSD Takılı. Bunlardan dolayı olabilir mi? Ama tüm M2'ler dolu olmasına rağmen yine Gen5 x16 gözüküyor GPU-Z'de. Anakart : ASRock X670E Steel LegendDonanımsal Bir Sorun Var Gibi Gözüküyor .
Donanımsal olsa bütün oyunlarda olur, yazılımsal bir sorun.
Onu da denedim yine düzelmedi.Çok Garip bir şey Bende Tam Anlamadım Hocam
Sürücüleri DDU İle Kaldırıp Tekrar Yüklese Düzelir Belkim ?
Bi nebze düzeliyor ama tam anlamıyla düzelmiyor. 200w üstünü yine görmüyor.Ray tracing komple kapatıp denedin mi ?