açıklamada ve herhangi bi yerde bilgi yok benim düşüncem busizin mantıkla gidersek aşağıda linkini bıraktığım satıcıdaki üründe sadece iç ünite ozaman. çünkü resimlerde dış ünite ve kumanda yok. dış ünite ve kumandayı harici alacağız sanırım.
açıklamada ve herhangi bi yerde bilgi yok benim düşüncem busizin mantıkla gidersek aşağıda linkini bıraktığım satıcıdaki üründe sadece iç ünite ozaman. çünkü resimlerde dış ünite ve kumanda yok. dış ünite ve kumandayı harici alacağız sanırım.
açıklamada ve herhangi bi yerde bilgi yok benim düşüncem bu
fotoğrafta olduğu için evet ikisi gelirhocam benimki tam klima+motor mu gelir ben bunu aldım
Alıntıyı görüntüle
tıklayınca bu ürüne gidiyor https://www.teknosa.com/samsung-ar6...0-btu-a-inverter-duvar-tipi-klima-p-787303054
Fiyat hatası değil stok hatası var bunda, ürün büyük ihtimalle eskiden satılan şuan stokta olmayan bir ürün, yazılım açığı yüzünden sepete ekleniyor.O halde indirim bitti diye işaretledim. Bende normalde almayacaktım sonra dayanamayıp aldım. İptal geledebilir gelmeyedebilir teknosadaki geçmişim genelde olumlu. Bu tür fırsatlardan yine teknosadan aldığımda göndermişlerdi. Sadece 1 tane iptal yaptılar o da canları sağ olsun![]()
güncel bi model amaFiyat hatası değil stok hatası var bunda, ürün büyük ihtimalle eskiden satılan şuan stokta olmayan bir ürün, yazılım açığı yüzünden sepete ekleniyor.
Güncel satışı var ama çok uzun zamandır satışta olan (~5 yıl) bir model.güncel bi model ama
aldırmıyor ürünü sepete eklemek önemli değilSepete ekleniyor hala ama iptal gelir büyük ihtimalle
Ödeme yapabiliyorum şuanaldırmıyor ürünü sepete eklemek önemli değil
konudaki ürünü müÖdeme yapabiliyorum şuan
Evet 24 binlikkonudaki ürünü mü
Fiyat hatası veya stok hatası olan bir ürün zaten iptal gelmeme ihtimali yokkonudaki ürünü mü
Aldırmıyor diyorum ya zaten dene istersenEvet 24 binlik
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Fiyat hatası veya stok hatası olan bir ürün zaten iptal gelmeme ihtimali yok