ozemheri
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,513
bende vermiyor şuan denedim 3d odemeye gidiyorumalabileceğini düşünmüyorum ödemede hata veriyor
bende vermiyor şuan denedim 3d odemeye gidiyorumalabileceğini düşünmüyorum ödemede hata veriyor
ordan sonra veriyor kanka 10 dka ya bir deniyuorumbende vermiyor şuan denedim 3d odemeye gidiyorum
aldırmıyor boşa denemebende vermiyor şuan denedim 3d odemeye gidiyorum
gelince bakarız iç ünite ise iade ederiz. adamları ayıktırmaya gerek yok.Almayın bence bu ürün sadece klima iç ünitesi duvar tipi klima gibi görünüyor daha önce aynı şey benim de başıma geldi bu sitede 24k btu klima görüp çok uygun diye satın almıştım meğerse sadece iç üniteyi satıyorlarmış dış ünite yoktu ben de iptal ettirdim bu linkteki üründe de dış ünite yok gibi duruyor. en iyisi teknosayı arayıp teyit etmek eğer sadece iç üniteyse iptal ettirin.
İç dış ünite olarak ayrı ayrı satan hiç bir yer yok. Adamlar normal klimayı iç dış olarak ayırıp satacak değillerdir sanırım.Almayın bence bu ürün sadece klima iç ünitesi duvar tipi klima gibi görünüyor daha önce aynı şey benim de başıma geldi bu sitede 24k btu klima görüp çok uygun diye satın almıştım meğerse sadece iç üniteyi satıyorlarmış dış ünite yoktu ben de iptal ettirdim bu linkteki üründe de dış ünite yok gibi duruyor. en iyisi teknosayı arayıp teyit etmek eğer sadece iç üniteyse iptal ettirin.
bizzat teknosada var iç dış ayrımı hatta fiyatı da klima fiyatı ile bire bir aynı yani muhtemelen bir hata sonucu bu fiyatta satıldı. ben mağazayı aradım adam şu an o ürün bire bir aynısı var ama bu fiyat değil dedilerİç dış ünite olarak ayrı ayrı satan hiç bir yer yok. Adamlar normal klimayı iç dış olarak ayırıp satacak değillerdir sanırım.
İç dış ünite olarak ayrı ayrı satan hiç bir yer yok. Adamlar normal klimayı iç dış olarak ayırıp satacak değillerdir sanırım.
sizin mantıkla gidersek aşağıda linkini bıraktığım satıcıdaki üründe sadece iç ünite ozaman. çünkü resimlerde dış ünite ve kumanda yok. dış ünite ve kumandayı harici alacağız sanırım.24k olan iç ünite, fotoğrafta dış ünite yok. ama 12k olan hem iç hem dış gibi duruyor o alınıyorsa alınabilir
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
bu da 24k lık olanın hem iç hem iç olanı: