bende 12k btu aldım sen ne kadar fiyata aldın tam olarakdaha dün 12.000 btu olanını aldım. Herkesin memnun olduğu bir marka bende. Dün sipariş verdim, bugun geldi, yarın kurulum var.
Hocam wifi aparati nasıl bir şey linki varsa atabilir misiniz ve bağlantısı nasıl oluyor?klima fiyatları feci artmış ya. Geçen yıl 14k+1k(wifi aparatı) ile 18btu luk arçelik klima aldık.
şimdi 18likler 30k falan
hocam arçelikte 4 yıl önce aldıgımız klima da wifi aparatı dahildi. Geçen yıl tekrar arçelik klima almak istediğimde 1000tl fark ile wifi özelliğini entegre edebiliriz dedi kabul ettim. Adam yanında küçük bir cihaz getirdi ve klimanın içine kablolarını entegre etti. Fakat stabil çalışmıyor. Mesela ilk zamanlar kullanırken sorunsuz idi. Fakat şuan wifiyi telefonumdaki uygulamaya bağlamakta zorlanıyorum kısaca wifisiz kullanıyorum...Hocam wifi aparati nasıl bir şey linki varsa atabilir misiniz ve bağlantısı nasıl oluyor?
Kurulum yapıldı mı hocamhenüz bilgim yok, yarın kurulum için geldiklerinde cevap verebilirim.
Ben aldım geldi bileAlan var mı ben alsam mı kararsız kaldım
A++ Inverter ürün hocam diğer marka ne kadar tüketiyorsa bu da yada bir başka ürün de yaklaşık tüketim yapacaktırklima alcamda 18lik bilinen marka mı alsam 24 lük bunu mu alsam elektrik yakımında çok fark olur mu acaba ?
Abi ne kadar iyi olabilir ki bu fiyata klima satılıyor anlam veremedim. Daikin klimada öyle.18.000 BTU Mitsubishi 60K olmuş
Abi ne kadar iyi olabilir ki bu fiyata klima satılıyor anlam veremedim. Daikin klimada öyle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Valla vestelden memnun olmayan çokmuş internette araştırdığım kadarıyla. Gittim bugün Arçelik mağazasından 34.500 e 18000 BTU klima aldım 6 taksitli.
bnde 24binlik bakıyorum dün gördüm bunu da kararsız kaldım haziran başında vestel 24binlik wifi li model 29lara düştü almadım okdr pişmanım ki. Sıcaklar artınca fiyatlarda 10bin arttı