Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Daewoo 24.000 BTU Klima / A++ Inverter - 34.899 TL

Hocam wifi aparati nasıl bir şey linki varsa atabilir misiniz ve bağlantısı nasıl oluyor?
hocam arçelikte 4 yıl önce aldıgımız klima da wifi aparatı dahildi. Geçen yıl tekrar arçelik klima almak istediğimde 1000tl fark ile wifi özelliğini entegre edebiliriz dedi kabul ettim. Adam yanında küçük bir cihaz getirdi ve klimanın içine kablolarını entegre etti. Fakat stabil çalışmıyor. Mesela ilk zamanlar kullanırken sorunsuz idi. Fakat şuan wifiyi telefonumdaki uygulamaya bağlamakta zorlanıyorum kısaca wifisiz kullanıyorum...

klima alcamda 18lik bilinen marka mı alsam 24 lük bunu mu alsam elektrik yakımında çok fark olur mu acaba ?

henüz bilgim yok, yarın kurulum için geldiklerinde cevap verebilirim.
Kurulum yapıldı mı hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alan var mı ben alsam mı kararsız kaldım
Ben aldım geldi bile

klima alcamda 18lik bilinen marka mı alsam 24 lük bunu mu alsam elektrik yakımında çok fark olur mu acaba ?
A++ Inverter ürün hocam diğer marka ne kadar tüketiyorsa bu da yada bir başka ürün de yaklaşık tüketim yapacaktır

Ekler

• IMG-20240622-WA0008.jpeg
    IMG-20240622-WA0008.jpeg
    805 KB · Hit: 30
18.000 BTU Mitsubishi 60K olmuş
Abi ne kadar iyi olabilir ki bu fiyata klima satılıyor anlam veremedim. Daikin klimada öyle.

Valla vestelden memnun olmayan çokmuş internette araştırdığım kadarıyla. Gittim bugün Arçelik mağazasından 34.500 e 18000 BTU klima aldım 6 taksitli.

Abi ne kadar iyi olabilir ki bu fiyata klima satılıyor anlam veremedim. Daikin klimada öyle.

Valla vestelden memnun olmayan çokmuş internette araştırdığım kadarıyla. Gittim bugün Arçelik mağazasından 34.500 e 18000 BTU klima aldım 6 taksitli.

Şirkette 3 tane Vestel Flora serisi klimamız mecvut 2 senedir hem yazın hem kışın kullanıyoruz sorunsuz

Bir de bu var Bursa da olanlar bakabilir stok gözüküyor

bnde 24binlik bakıyorum dün gördüm bunu da kararsız kaldım haziran başında vestel 24binlik wifi li model 29lara düştü almadım okdr pişmanım ki. Sıcaklar artınca fiyatlarda 10bin arttı

bnde 24binlik bakıyorum dün gördüm bunu da kararsız kaldım haziran başında vestel 24binlik wifi li model 29lara düştü almadım okdr pişmanım ki. Sıcaklar artınca fiyatlarda 10bin arttı

Sıcaklar arttıkça hem fiyatlar yükselecek hem klima bulmak zorlaşacak hem de montaj süreleri uzayacak maalesef bende Haziran başında niyetlendim geç kaldık aslında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,907
Üyeler
173,094
Son üye
XoXYusuf95
Geri