Pc Oyundayken Tırrrrrr Diye Ses Geliyor

Ahmeewt

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba pc forza5 gta5 gibi oyunlarda hoparlörden tırrrrrrr diye ses geliyo ekranlar kapanıyor ama kasa hala açık kalıyor bende kasadan restart atmak zorunda kalıyorum pc ye format attım ,furmark testi, 3dmark testi yaptım hatta işlemciye sıfır kule tipi soğutucu bile aldım ama düzelmedi
Oyundayken bütün değerleri izliyorum ama hiçbirşeyde sorun gözükmüyor sizce sorun nedir?

Merhaba pc forza5 gta5 gibi oyunlarda hoparlörden tırrrrrrr diye ses geliyo ekranlar kapanıyor ama kasa hala açık kalıyor bende kasadan restart atmak zorunda kalıyorum pc ye format attım ,furmark testi, 3dmark testi yaptım hatta işlemciye sıfır kule tipi soğutucu bile aldım ama düzelmedi
Oyundayken bütün değerleri izliyorum ama hiçbirşeyde sorun gözükmüyor sizce sorun nedir?
güç kaynağı

Bir çok sebebi olabilir. Genelde benim başıma dengesiz OC yüzünden geliyor. Eğer ramleri ve ekran kartını çok sınırda tutarsam aynı şekilde reset atıyor. PC o şekilde kapandığında windows olay görüntüleyicisine git orada log kaydı olur, bir göz at. Mutlaka çökme sebebi vardır. Olası sebeleri dengesiz oc, güç kaynağı yetersizliği ve sorunları, gevşek kablolar vs.

ekran kartının yeniden oynatma kayıt sistemini kapat

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,465
Üyeler
198,141
Son üye
newyearman
Geri