- Bütçe
- 1500
Üstte yazdığım gibi bütçem max 1.5k. Bu bütçeye kablosuz mouse arıyorum. Aşağıya kendi baktığım ama emin olamadığım mouselerin linklerini koyuyorum. Ayrıca koyacağım linkteki mouselerin pilli mi ya da şarjlı mı olduğunu bilmiyorum, şarjlıysa bile kutudan şarj istasyonu çıkıyor mu yoksa neyle şarj edeceğim gibi sorularım var. Yardımcı olursanız sevinirim.
wraithesports.com
wraithesports.com
wraithesports.com
https://ajazzturkiye.com/products/ajazz-139v2-mc-3-modlu-kablosuz-mouse
ajazzturkiye.com
ajazzturkiye.com
ajazzturkiye.com
Bazı linklerde bütçe bir tık aşılmış olabilir ancak yine de 1500 TL'yi geçmezse daha iyi olur. Sanırım şarjlılar pillilere göre daha iyi, onu da açıklarsanız sevinirim çok anlamıyorum.
ATK Dragonfly A9 Wireless Mouse
Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.
VXE Dragonfly R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2...
ATK Blazing Sky X1 Wireless Mouse
Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.
Furylevel Z1 3395 Wireless Gaming Mouse
Üst seviye oyun deneyiminizi kesintisiz, gecikmesiz olarak yaşayın bunu yanında 54 gram hafifliği sayesinde elinizde yokmuş gibi hissedin, 450 mAh lityum batarya ile haftalarca şarjı gidebilecek şekilde tasarlandı.
furylevel.com
https://ajazzturkiye.com/products/ajazz-139v2-mc-3-modlu-kablosuz-mouse
Aj179 v2 Max 3 Modlu(USB-WIRELESS-BT) 1000hz 800mAh Batarya 12.000 Dpi
AJAZZ AJ179 V2 MAX Kablosuz Fare 3 Mod Ergonomisi Uzun Pil Ömrü Hafif E-spor Oyun Faresi Özelleştirilmiş PC Aksesuarı Özellik Değer / Açıklama Marka AJAZZ Model AJ179 V2 MAX Bağlantı Türü 2.4G kablosuz + USB kablolu + Bluetooth Arayüz Type-C Boyut 125 × 67 × 43 mm Ağırlık ≈56 g Kasa Malzemesi...
ajazzturkiye.com
Aj179 NL P Near-link 3 Modlu 1000hz 26.000 Dpı 800 Mah Batarya Paw 339
, Özellik Değer / Açıklama Model AJAZZ AJ179 NL P (Star Flash Version) Renk Siyah / Beyaz Bağlantı Türü Tri-Mode (2.4G + Kablolu + Bluetooth) Sensör PAW3395 Polling Rate Kablolu 1000 Hz + Kablosuz 1000 Hz DPI Ayarlanabilir, 26.000 DPI Ağırlık ≈63 g Alıcı 1K küçük alıcı ile standart gelir +...
ajazzturkiye.com
AJ159P MC 3 Modlu 1000Hz 12.000 DPI Manyetik Şarj İstasyonlu PAW 3311
AJ159P MC 3 Modlu 1000Hz 12.000 DPI Manyetik Şarj İstasyonlu PAW 3311 Optik Sensör Gaming Mouse ; Özellik Değer / Açıklama Marka AJAZZ Model AJ159P MC Bağlantı Türü USB Kablolu + 2.4G Kablosuz + Bluetooth Arayüz Type-C Boyut 118.3 × 63 × 37.7 mm Ağırlık ≈56 g Kasa Malzemesi ABS Buton Sayısı 6...
ajazzturkiye.com
Bazı linklerde bütçe bir tık aşılmış olabilir ancak yine de 1500 TL'yi geçmezse daha iyi olur. Sanırım şarjlılar pillilere göre daha iyi, onu da açıklarsanız sevinirim çok anlamıyorum.