Öneri Max 1.5k Kablosuz Mouse Önerisi.

Reaksiyon skoru
1
Bütçe
1500
Üstte yazdığım gibi bütçem max 1.5k. Bu bütçeye kablosuz mouse arıyorum. Aşağıya kendi baktığım ama emin olamadığım mouselerin linklerini koyuyorum. Ayrıca koyacağım linkteki mouselerin pilli mi ya da şarjlı mı olduğunu bilmiyorum, şarjlıysa bile kutudan şarj istasyonu çıkıyor mu yoksa neyle şarj edeceğim gibi sorularım var. Yardımcı olursanız sevinirim.

https://ajazzturkiye.com/products/ajazz-139v2-mc-3-modlu-kablosuz-mouse

Bazı linklerde bütçe bir tık aşılmış olabilir ancak yine de 1500 TL'yi geçmezse daha iyi olur. Sanırım şarjlılar pillilere göre daha iyi, onu da açıklarsanız sevinirim çok anlamıyorum.

Sorun değil hocam. 3395 farkı ne oluyor tam olarak? Bir de çok fazla rekabetçi oynamıyorum. Ayrıca bir yerde z1 modelinin malzeme kalitesinin daha düşük olduğunu görmüştüm diğerlerine göre

Sorun değil hocam. 3395 farkı ne oluyor tam olarak? Bir de çok fazla rekabetçi oynamıyorum. Ayrıca bir yerde z1 modelinin malzeme kalitesinin daha düşük olduğunu görmüştüm diğerlerine göre
hareketlerini daha iyi yansıtıyor ekrana mouseun beyni gibi düşün ürünü kullanmadım o yüzden malzeme kalitesi hakkında bilgi veremeyeceğim

X1 se mi? şarj olayı nasıl oluyor istasyon mu çıkıyor yoksa ekstra aparat almana gerek var mı?
bende x1 S modeli var ama batary mAh sı aynı ikisininde, içinden kablo çıkıyor bir ucu type c diğer ucu usb pc ye takıp şarj edebilirsin hatta şarjdayken de oynayabilirsin kablosu baya uzun eksta bir şey almana gerek yok

A9 al geç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,068
Üyeler
197,361
Son üye
Crawler
Geri