Ttec Soundmax 3 Pc Mikrofon Çalışmıyor

Oyilanci

80+
Reaksiyon skoru
0
Selamlar arkadaşlar, normalde bilgisayarımda bluetooth özelliği yoktu bundan dolayı elimdeki kualklığı pc de kullanamıyordum. Geçenlerde bluetooth dongle alma şansım oldu. Kulaklığı PC ye bağladım ses vs. gayet güzel geliyor fakat mikrofonu çalışmıyor kulaklığın. Aygıtlarda kulaklığın mikrofonu devre dışı olarak gözüküyor. Bu konularda çok bi bilgiye sahip değilim yapay zekayla vs. çözmeye çalıştım fakat herhangi bir sonuç alamadım maalesef. Telefonda vs. mikrofon çalışıyor kulaklıkta herhangi bir problem yok mekanik ve yazılımsal olarak.

Ekran görüntüsü 2026-06-13 005348.webp

Üstteki mikrofon usb ile bağladığım kulaklığımın mikrofonu bu arada

Selamlar arkadaşlar, normalde bilgisayarımda bluetooth özelliği yoktu bundan dolayı elimdeki kualklığı pc de kullanamıyordum. Geçenlerde bluetooth dongle alma şansım oldu. Kulaklığı PC ye bağladım ses vs. gayet güzel geliyor fakat mikrofonu çalışmıyor kulaklığın. Aygıtlarda kulaklığın mikrofonu devre dışı olarak gözüküyor. Bu konularda çok bi bilgiye sahip değilim yapay zekayla vs. çözmeye çalıştım fakat herhangi bir sonuç alamadım maalesef. Telefonda vs. mikrofon çalışıyor kulaklıkta herhangi bir problem yok mekanik ve yazılımsal olarak.

Alıntıyı görüntüle

Üstteki mikrofon usb ile bağladığım kulaklığımın mikrofonu bu arada
İşaretli olan yani realtek yazan anakart çıkışı olan 3.5mm jack portu hocam. Onun çalışmaması normal.

Yani hocam kabloyla baglamadigim sürece mikrofon çalışmaz anlamına mı geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,460
Üyeler
197,476
Son üye
Fethiyee
Geri