🔥İndirim Lian Li Unı Fan Reverse Sl Wıreless 1x120mm Siyah 899 TL

Bana da boş geliyor, lcd fiyatı ise çok düşmüş diye emin olmak için sordum. Arctic p14 pro dolu kasa.
gerek yok ya o zaman arctic p14 pro gayet güzel model. her şeyde rgb ye gerek yok azcıkda pavyona benzemesin.

Bi fana bu kadar vermek çok gereksiz ve saçma geliyor

alınır vaziyette lian li fanlar ve birkaç mouse var gibi. bir de evo kasa bir nebze indirim sayılır 8.4knın altına uzun zamandır inmemişti diye hatırlıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

6 tane alacaksın 3ü alta 3ü yana dedi ya işte. burada dikkat etmen gereken bunların tekli satışlarında kontrolcü gelmeyecek sana ekstra kontolcü arayacaksın/alacaksın
Merhaba hocam ben wraithten az önce asiahorse dawnpro 6 reverse blade 2 düz egzoz sipariş verdim kontrolcü muhabbeti nedir nasıl ayarlayabilirim yardımcı olur musunuz

Merhaba hocam ben wraithten az önce asiahorse dawnpro 6 reverse blade 2 düz egzoz sipariş verdim kontrolcü muhabbeti nedir nasıl ayarlayabilirim yardımcı olur musunuz
fanları zincir şeklinde birleştirip tek veya iki hat olarak anakart argb girişine bağlıyorsun anakartında kaç argb girişi var bilmiyorum ama, neyse, lian li kendi fanlarını bir kontrolcüde toplayıp sonra anakarta bağlamanı gerektiriyor zincir şekilde her fanı her markayı birleştiremiyorsun meselenin aslı bu. aldığınız fanlar için kontrolcüğ var mı zincir mi bağlantı yapılıyor birkaç video bakar çözersiniz zor değil. ha hub isteyecek olursa fanlar alacaksınız artık, en azından lian li istiyor ve sl fanlarınki farklı lcd olanlar farklı tl farklı vs vs lian li için teferruat çok anlayacağınız :ROFLMAO:

fanları zincir şeklinde birleştirip tek veya iki hat olarak anakart argb girişine bağlıyorsun anakartında kaç argb girişi var bilmiyorum ama, neyse, lian li kendi fanlarını bir kontrolcüde toplayıp sonra anakarta bağlamanı gerektiriyor zincir şekilde her fanı her markayı birleştiremiyorsun meselenin aslı bu. aldığınız fanlar için kontrolcüğ var mı zincir mi bağlantı yapılıyor birkaç video bakar çözersiniz zor değil. ha hub isteyecek olursa fanlar alacaksınız artık, en azından lian li istiyor ve sl fanlarınki farklı lcd olanlar farklı tl farklı vs vs lian li için teferruat çok anlayacağınız :ROFLMAO:
Teşekkürler bugün fanları sipariş ettiğim siteden (wraith) umbra hubda aldım en asiahorse için en iyi hubmış sanırım lianli o11 vision compact ile kullanıcam 6 reverse blade 2 düz fan 1 umbra hub yeterli olur diye düşünüyorum soğutucunun fanlarını değiştiricem 3 tane reverse blade ile

Teşekkürler bugün fanları sipariş ettiğim siteden (wraith) umbra hubda aldım en asiahorse için en iyi hubmış sanırım lianli o11 vision compact ile kullanıcam 6 reverse blade 2 düz fan 1 umbra hub yeterli olur diye düşünüyorum soğutucunun fanlarını değiştiricem 3 tane reverse blade ile
hayırlı olsun güzel günlerde kullanın

Lian li wireless fanlar için tek kontrolcü kullanılıyor hocam. Hepsine uyuyor

Umbra hub olmadan kullanmak mantıksız olurdu hocam. Hayırlı olsun

Lian li wireless fanlar için tek kontrolcü kullanılıyor hocam. Hepsine uyuyor

Umbra hub olmadan kullanmak mantıksız olurdu hocam. Hayırlı olsun
fanlardan huba giden kabloları/soket girişleri mi farklılaşıyordu bir şey vardı değişen modelden modele anlatmak istediğim oydu aslında. yanlışım için k bakmayın.

Konuyu çok geç gördüm ama eğer 900 TL Lian Li fan sattılarsa ve ben kaçırdıysam daha çok üzüldüm şu an :(

Konuyu çok geç gördüm ama eğer 900 TL Lian Li fan sattılarsa ve ben kaçırdıysam daha çok üzüldüm şu an :(
Sattılar hem de öyle anında stok falan bitmedi baya vardı yani.

Daha çok üzüldüm şuan. Nasip değilmiş diyelim. Alan arkadaşlara hayırlı olsun. Gerçekten çok iyi fiyat.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,983
Üyeler
197,594
Son üye
kursatpeker
Geri