32gb Ram Arayışı ve Güvenilirlik Sorusu

Site güvenilir alabilirsin ancak tavsiyem sahibinden den falan bakıp vatandan alınmış garantili de alabilirsin sıfır kapalı kutu şeklinde.

Site güvenilir yalnız tek kit alma sebebiniz nedir? İlerde 2.yi alırım diye mi yoksa aynısından hali hazırda elinizde var da onu mu çiftleyeceksiniz?

tek kit 32gb ram arıyorum
site güvenilir mi bilgisi olan birde fiyat iyi mi
Hocam site gayet güvenilir incehesap gibi düşünebilirsin. Fiyat normal. Şöyle bir ürün de var 6000 Mhz CL30 hepsiburada satıcılı 6-9 taksit. Fiyatı bir tık yüksek ama taksit seçeneğinden dolayı ve CL sinin düşük olmasından dolayı belki tercih edersin https://www.hepsiburada.com/kingsto...fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.67.1

tek kit 32gb ram arıyorum
site güvenilir mi bilgisi olan birde fiyat iyi mi
Site güvenilir de ben bu ramin 2x16 versiyonundan almıştım 3 haftada birisi kendi kendine bozuldu.

Hocam site gayet güvenilir incehesap gibi düşünebilirsin. Fiyat normal. Şöyle bir ürün de var 6000 Mhz CL30 hepsiburada satıcılı 6-9 taksit. Fiyatı bir tık yüksek ama taksit seçeneğinden dolayı ve CL sinin düşük olmasından dolayı belki tercih edersin https://www.hepsiburada.com/kingston-32gb-6000mhz-ddr5-cl30-dimm-beast-black-expo-kf560c30bbe-32tr-masaustu-ram-p-HBCV00006SJCZS?magaza=Hepsiburada&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:akakce.md:pricecomp&utm_content=agnm:hb&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.67.1
çok fark var ya 5 bin

Dün 26bine 2x32gb satıldı vatanda, öyle bir firsat kovalayabilirsiniz veya bulunabilirliği daha kolay olan bir model bakabilirsiniz, bu modelin ilerde aynısını bulmanız zor olabilir.

dün 2x32 sattı vatan 29k ya 3-4 gün bekle istersen düşer sahibindene al satcılar.
ve ben bunu yine her zamanki gibi kaçırdım çok teşekkür ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Site güvenilir de ben bu ramin 2x16 versiyonundan almıştım 3 haftada birisi kendi kendine bozuldu.
diyorsun çok teşekkür ederim

Geri