Öneri Hava Soğutmadan Sıvı Soğutma Geçilir mi?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
12,728
Bitfenix MH100 kasa
7800x3d
segotep fz6 pro çift kule çift fan 6 bakır borulu hava soğutma var yazın sistemi alırken gelmişti özelleştirmeler kötüydü performans olarak Thermalright Phantom Spirit ile aynı sayılır. Kendi yaptığım ayarda sessiz hazır ayarın bile altında çalışıyor sesle ilgili pek sorunum yoktu ama yaz geldi hava birden ısındı birçok oyunda +70-75 dereceleri görmeye başladım buna bağlı fan hızı da arttı ve odamın sıcaklığı artıyor bu sebeple. Sadece oyun oynadığım için odam ısınıyor.
Kısacası sessiz, çalışan performansı iyi ,kronik sorunsuz, montajı kolay sıvı soğutma bakıyorum. 3 taksit aşağısı kurtarmaz
Sistemde her şey beyaz olduğu için BEYAZ istiyorum

Taksit olsa buna yapışacam

Bitfenix MH100 kasa
7800x3d
segotep fz6 pro çift kule çift fan 6 bakır borulu hava soğutma var yazın sistemi alırken gelmişti özelleştirmeler kötüydü performans olarak Thermalright Phantom Spirit ile aynı sayılır. Kendi yaptığım ayarda sessiz hazır ayarın bile altında çalışıyor sesle ilgili pek sorunum yoktu ama yaz geldi hava birden ısındı birçok oyunda +70-75 dereceleri görmeye başladım buna bağlı fan hızı da arttı ve odamın sıcaklığı artıyor bu sebeple. Sadece oyun oynadığım için odam ısınıyor.
Kısacası sessiz, çalışan performansı iyi ,kronik sorunsuz, montajı kolay sıvı soğutma bakıyorum. 3 taksit aşağısı kurtarmaz
Sistemde her şey beyaz olduğu için BEYAZ istiyorum

Taksit olsa buna yapışacam
Bul Karayı Al Parayı! Bende Sana Bul Beyazı Al Parayı! Diyorum :)

• Hahaha
Reaksiyonlar: Che_
ben bugün MSI MPG CoreLiquid P13 aldım. kabloların gizli olması, ekranlı olması, bracket kapağının olması tercih sebebim oldu. aslında cooler master atmos 2 vrm modeli ile arasında kaldım, ne kadar cm fanboyu olsam da bir türlü kapakların değişebilir olduğu bir tasarımda neden ekranın kabloya ihtiyaç duyduğunu çözemediğimden cm almadım. tamamiyle tercih sırasında ilk tasarım var performansı belki bunun yarı fiyatına bir çok sıvı soğutma piyasada mevcuttur lakin aradığım kritere en yakın model buydu. bütçe belirtmediğiniz için fikir olsun diye yazmak istedim. araştırdığım kadarıyla şuan en uygun 7.899tl ve 6 taksit imkanı var, bir çok yerde fiyat 10.000k

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Geri