Discord Supporta Yazsam Ban Açılır mı

z.talha

80+
Reaksiyon skoru
44
merhaba dün arkadaşıma hesabı vermiştim bende kart yok diye isim etiketi mi deniyor onlara bilmiyorum ondan alıcaktı bugün çok alakasız saçma sapan bişeyden ban yemişim söylemek istemiyorum biraz sıkıntı bişeyden naptın diyorum bişey yapmadım diyor supporta durumu anlattım cevap bekliyorum banları açıyorlar mı 2028 tarihine kadar ban yemişim
1781385550978.webp

Arkadaşının bilerek kural çiğneyip hesabını banlatmış olma ihtimali var. Bunu değerlendir. Discord Support'a mail yolla, ChatGPT'ye hazırlatıp. Neden ban yediğini falan öğrenmek istediğini söyle. Pek bir şey yapmazlar ama hesabıma başka yerden giriş yapıp onlar banlattı falan yazabilirsin görebiliyorlar sonuçta başka yerlerden giriş yapıldığını

Arkadaşının bilerek kural çiğneyip hesabını banlatmış olma ihtimali var. Bunu değerlendir. Discord Support'a mail yolla, ChatGPT'ye hazırlatıp. Neden ban yediğini falan öğrenmek istediğini söyle. Pek bir şey yapmazlar ama hesabıma başka yerden giriş yapıp onlar banlattı falan yazabilirsin görebiliyorlar sonuçta başka yerlerden giriş yapıldığını
arkadasima hesabimi verdim felan deme , hesap paylasimi cart curt yapiyorlar ondan dolayi calindi de hallederler.

arkadasima hesabimi verdim felan deme , hesap paylasimi cart curt yapiyorlar ondan dolayi calindi de hallederler.
teşekkürler

2028'e şurada ne kaldı ki? Bir buçuk sene. Zaten hesabını başkasına kullandırdığın için ban yemişin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,014
Üyeler
198,029
Son üye
atakcay
Geri